[]

Bu saat orijinal midir sizce?

www.hepsiburada.com

Bu.


 
Star Saat
Satıcı Puanı 9.8
14 değerlendirme yapılmıştır.
1.980 ürün var

Firma Adı: RO** TÜKETIM MADDELERI ELEK. LTD ŞTİ
Mersis No: ***5144769600001
Şehir: Ankara İletişim: Satıcı Firmanın hepsiburada.com'a beyan ettiği merkezi adresi ve tarafımızca onaylanmış olan telefon numarası hepsiburada.com kayıtlarında yer almaktadır.

Piyasa araştırması yapınca da saatin aman aman çok ucuza satıldığı söylenemez.
Güvenmemek için bir sebep görmüyorum.
  • war of the world  (03.09.19 23:31:58) 
Orijinalliginden şüphe edecek bi durum yok bence. Zaten bir tekstil markasının ürettiği pilli basit bir saat. Etiket fiyatı yüksek tutulmuş indirimle görece normal bir fiyata düşmüş. Beğendiyseniz alabilirsiniz sahte değildir.


  • nickimin hakkini veremedim  (03.09.19 23:33:02) 
Orijinaldir de kordon çok adi duruyor ya. Seni üzmek gibi olmasın ama


  • westblack  (04.09.19 00:40:42) 
Ben de en kötü seiko falan bekliyorum. Tommy hilfiger saatin çakmasıyla kim uğraşsın. Sahte olsa bile çok fark olmaz.


  • catch the arrow  (04.09.19 01:16:16) 
mk aksesuarının. tommy olsa ne olur başka model olsa ne olur. yıllar evvel... seneee sanırım 2002 peder bi saat almış,, esnaf saatçi bi arkadaşından. baktı baktı bu çok genç işi ya dedi bana verdi. güzel saat ama metal komple paslanmaz. biz paslandık, saat paslanmadı bu vakit oldu. peder rahmetli oldu. saate bakınca vakti söylemesinden ziyade vakitlerin iz bıraktıkları bana daha anlamlı geldi. duruyor bi kenarda, mekaniması bozulmuş bütün kadranları çalışmıyor şimdi. kalbi atıyor ama bir şeyler eksik.


  • [GODDARD]  (04.09.19 01:24:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.