[]

Falcao?

Tamam iyi transfer eğlendik güldük sevindi taraftarlar... Sorum şu madem bu adam bu kadar iyiydi Monaco neden bıraktı? Sağda solda maaş yükü deniyor da, altın yumurtlayan tavuksa -kumaşı iyiyse yaptığı iş güzelse, elinde üç beşe bakmadan tutmaya çalışmaz mıydı? Yerini Salako Slimani ile doldurmaya çalışacak kadar neden gözü Monaco'nun? Bu adam neden bırakıldı?

İma, dalga, aha girdi Gs'ye falan niyetim yok ciddi soruyorum.


 
Adam monaco'da oynamak istemiyor artık. İngiltere'yi denedi olmadı, ispanya'yı zaten biliyor. Almanya'da bu parayı kimse ona vermez.

Para çok önemli ama karşılamada gördük ki bu ayrıca adam coşku, tutku, taraftar, mücadele istiyor. Ben karşılamaya gidilen hiçbir oyuncuda böyle hoplama zıplama görmedim. Normalde olsa sadece para derdim ama para için taraftar taklidi yapacak kadar görmemiş biri değil.
  • Bruce  (03.09.19 23:04:35) 
O mantıkla hiç transfer yapılmaması lazım.

Barça salak mı neymar’ı sattı? Real niye ronaldo’yu sattı? İbrahimovic nasıl oldu da kulüp kulüp gezdi?

Bi süre sonra aynı motivasyona sahip olamıyosun. 2 sene sonra Galatasaray’daki ateşi de söner. Yeni macera aramaya başlar. Hayat böyle.
  • Delay Fuze  (03.09.19 23:07:20) 
Monaco zaten bırakmak istemedi ki adam zorla kendini biraktirdi.


  • cedex  (04.09.19 08:34:05) 
monaco şehrini herkes biliyor, boş tribünlere ruhsuzca maç yapan bir takım. güney amerikalılar ateşli insanlar kendisine bu kadar talep olunca hoşuna gitti ve geldi. yaşı itibariyle verilen para çok görülebilir ancak falcao gibi bir futbolcu için bu riske girilir.

tek abartı olan durum adamın kemal derviş gibi kurtarıcı sanılarak getirilmesi.
  • mikahakkinen  (04.09.19 08:46:38) 
adamın yaşı var sonuçta. 33 yaşındaki adama monaco 9 milyon euro yıllık ücret veriyordu, vergisiz.

yıl içinde de falcao ayrılmak istediğini, sözleşmesinin son yılı olmasına rağmen bonservissiz bırakılmak istendiğini söylemiş ve söz almış.

adamlar da 1 yıl sonra zaten gidecek adama hem 9 milyon ödeyip, hem de piyasada alınabilecek forvetleri bu yıl boş geçmiş olmamak için yeni forvet planlarını 1 yıl öne aldı. aslında taraftarın ve bu kadar kişinin boşuna stres yaptığı ortaya çıktı. adam evini bile haftalar öncesinde ayarlamış, yaptırmış. monaco sadece forvet transferi konusunda eli güçsüzleşmesin diye "yenisini alıp bırakacağız" demiş.
  • akatreil  (04.09.19 08:47:29) 
adamlar geçen sene falcao olmasa küme düşecekti nerdeyse. falcao gibi bir adamsan da kümede kalma mücadelesi seni kesmez tabi. istediği parayı, ateşli taraftar ortamı ve en önemlisi şampiyonlar ligi'ni verebilecek kendi için en mantıklı takıma geldi.


  • mutantking  (04.09.19 11:09:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.