[]

Kuşadası nı bilenler

Konaklamak için bir otel ayarladık .
Nereler gezilir .

Mesela Şirince vb .
Teşekkürler .

 
sirince demisken, efes'i de gezebilirsiniz tabi.

guzelcamli zeus magarasi ve dilek yarimadasi milli parki, ikisi de guzelcamli'da, milli parkin koylari cok guzeldir, su an en guzel mevsimi. benim favorim parkin en sonundaki koy. eger yurumekten hoslanirsaniz bir de kanyon var, yok biz deniz kum gunes sevmiyoruz derseniz eger, yoksa bu mevsimde bosverin, gidin deniz keyfi yapin, yaban domuzlarina dikkat edin, ortada yiyecek bir sey birakirsaniz gelip yerler.

iyi tatiller simdiden!
  • the end of time  (03.09.19 17:36:05 ~ 17:39:50) 
zeus magarasi milli parka girmeden solda. arabayi park edip magaraya girisine kurduklari iskeleden bakip donmek toplam 15 dk. surer. yani ayri plan yapmayin magara icin. milli park guzel.

bir de degirmen var meshur, genisce bir alan, kafeler var, hayvanlar var, cocuklar icin minik tren var, giris ucreti var. yapacak baska sey olmadigi icin degirmen'e gidilebilir.
  • jimicik  (03.09.19 17:43:08) 
-kuş kalesi
-kuşadası marina
-şirince (dolmuş veya özel araç ile ulaşım mümkün)
-jade beach clup
  • kanlakarisikyagmur  (03.09.19 21:35:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.