[]

yara izi iyileşmesi uzmanları

doktor madecassol kullan dedi. ek olarak 4 tane krem önerip bunlardan birini al dedi, bepanthol scar, contralubex da var bunların içinde. fiyatları 80-130 lira arası.

madecassol'a devam edeyim mi yoksa bu kremlerden birini almam şart mı? fark büyük olur mu?

madecassol'ün yanında kantaron yağı, glikolik asit, hametan, çay ağacı yağı gibi ürünler de kullanıyorum.

 
Bahsettiğiniz ilaçların bir kısmını/belki tamamını sgk karşılıyor. Neden doktora yazdırmadınız? Çalışıyorsanız işyeri hekiminize yazdırıp cüzi bir ücret ödeyerek alabilirsiniz.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (03.09.19 13:27:27) 
contralubex devlet karşılamıyor diye biliyorum. Sezeryanla doğumlarda contralubex veriyor genelde doktorlar.


  • kraldan cok kralci  (03.09.19 13:43:46) 
madecassol kullan ama o daha çok sivilce izi yanık izi vs. gibi lekesel konularda çözüm oluyor hücre yenileyici diye biliyorum (yanılıyorsam uyarırlar) keza kantaron da aynı şekilde hücre yenileyici.

Ben dermatix kullandım ameliyat izlerimde ve skar durumu oluşmadı.
  • lcha  (03.09.19 13:56:31) 
@super karşılamadığı için ayrı kağıda yazdı, fiyatlarını da ecaneye sordum.


  • diffarentiationation  (03.09.19 14:54:53) 
ben contractubex'e alternatif olarak (en azından geçen sene) devletin ödediği noskar diye bir krem yazdırmıştım doktora. çok düzenli kullanamadığım için etkisi hakkında ne desem yalan olur.


  • introducial  (03.09.19 15:20:49) 
bana biri scarex tavsiye ettiydi kaşım yarıldıydı. ekşiden de dermatloglar vardı sordum.

dedikleri. "yaranın üzerinden çok geçtiyse etki etmez". scarex geçen sene 56 liraydı. bu sene allah bilir.

ilacı alacaksan yaranın üzerinden ne kadar geçtiğine göre işe yarayıp yaramayacağını da sorarsan iyi olur.
  • qobel  (03.09.19 22:35:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.