[]

Eve kaç kg dambıl

Eve alıcam, pilates-lunge-squat vb. hareketleri yapıyorum youtube’dan video serisini takip ettiğim bi kanal var. Kanalda 1 kg kullanıyor ama ben o kadar güçsüz değilim aralıklı da olsa egzersiz yapıyorum haftada birkaç kere. Ama hep vücut ağırlığımla çalışıyorum.
4kg alsam mı? 5kg çok gelir göğüs ve zıplama hareketlerini yapamam diye almak istemedim. 3kg az mıdır onu da bilemiyorum...
Bunu alırken deneme vs. yapmanın bi yolu var mı?
168 boy 54-55 kg

 
ağırlık ayarlanabilir dambılların yerine tek bir dambıl alınacaksa ve bulunduğunuz kentte Decathlon gibi bir spor malzemeleri alışveriş yeri mevcut ise gidip test etmenizde fayda var bence. deneme imkanım yok diyorsanız 4 ve 5 kiloluk iki dambıl kesin çözüm olur ama kesinlikle daha altına inmeyin o zaman, zaten 2-3 kg ağırlıkları ergonomik su şişeleri ie bile oluşturabilirsiniz.


  • candanag  (03.09.19 10:50:54) 
Egzersiz yaptıkça ve güçlendikçe kg ihtiyacınız artacak doğal olarak, 3 kg ile başlayın ileride arttırırsınız bence.


  • John Bloor  (03.09.19 10:59:40) 
5 kilo çok fazla bir şey değil. gözünde büyütme . en az 2.5 kilo al . 1 kilo falan büyük kas guruplarında hiç bir işine yaramaz . anca hayatında hiç arka kol çalıştırmadıysan arka kol ve onun gibi minnakları çalıştırır.


  • 50promil  (03.09.19 14:51:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.