[]

Hafta sonu için Dalaman uçuşumuz var

Fakat biz hala nereye gideceğimize karar vermiş değiliz.

Erkek arkadaşımla cuma akşamı gidiş, pazar akşamı dönüş şeklinde aşırı küçük bir tatil yapmaya karar verip Dalaman'a biletleri aldık ama seçim yapamıyoruz şu an. Göcek, Fethiye, Akyaka, belki Marmaris ve varsa önerebileceğiniz başka yerler seçenekler arasında. Havalimanından araç kiralayacağımız ve zamanımız çok kısıtlı olduğu için havalimanına çok uzak bir yer olsun istemiyoruz. En çok istediğimiz Kaş'ı eledik bu yüzden. En önemli şey temiz ve güzel bir deniz şu anda bizim için.

Özetle hem havalimanına çok uzak olmayacak, 2 güne değecek ve denizi çok güzel olacak bir yer düşününce sizce en mantıklısı nereye gitmek? Her türlü öneriye açığım Dalaman yakınlarındaki.

 
İyi de kaş uzak değil ki. 1,5 saat. Kaş’a gidin.


  • valentinov  (03.09.19 09:57:05) 
Bencede kaş. ama gitmeden hotel rezervasyonunu yapin, yer bulmak zor.


  • VIPCH  (03.09.19 10:01:34) 
Dalaman-Kaş arası 1,5 saat değil. Daha fazla sürmekte. Kaş güzel bir yer ama Dalaman’dan oraya gitmek mantıklı değil 2 günlük tatil için. Tavsiyem Fethiye tarafları. Marmaris de yine yakın sayılmaz. Ölüdeniz’e gidin. Yamaç paraşütü filan da yapabilirsiniz

Ekleme: Akyaka da olabilir. Orası daha sakindir diğer yerlere göre.
  • silah taciri  (03.09.19 10:28:55 ~ 11:01:20) 
Gocek’ten tam gunluk tekne turu, sonra da fethiye.


  • kuehles blondes  (03.09.19 11:20:27) 
-dalyan civarındaki koylar: yolu biraz kötü ama denizi baya güzel (aşı koyu, kargıcak koyu)

-göcek
-akbük koyu, yine akbük yolundaki irili ufaklı koylar (turnalı boncuk koyu, civardaki tek tük butik otellerin koyları)
  • givemesomesubstance  (03.09.19 11:27:43) 
Kaş’ta evim var. İstanbul’da yaşıyorum. Focustan daha iyi bir araba hiç kiralamadım. Dalaman ev arası hiç 1:45 sürmedi.


  • valentinov  (03.09.19 11:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.