[]

Şu yazıcıdan alsam kartuşu kendim doldurabilir miyim?

daha önce hiç yazıcı kullanmadım. günde 1 tane ya çıktı alırım ya almam. şu bim e gelen yazıcının kartuşuna şırıngayla falan dolum yapabilir miyim?

www.aktuel-katalogu.com


 
o yazıcının teknolojisi 400-500 lira arası. adamlar mürekkebini satmak için o fiyata satıyor. şırınga ile dolum yapabilirsiniz ama ne dolduracaksınız?

gidin internet cafeden çıktı alın.
  • tolga¿naber?  (03.09.19 00:23:53) 
Ben sürekli yazıcı kullanıyorum 5senede bir değiştiriyorum.
Bu yazıcı güzel wifisi olması kolaylaştırdı işlerimi. Fakat eski sürümüne göre tarayıcısının kalitesi düşmüş.
Eskiden tek kartuş modu vardı tek kartuş oluncada çalışıyordu şuan ikiside takılı olunca çalışıyor nedense.
Dolum yapabilirsin 5-6dolumdan sonra çalışmıyor yerine muadil kartuş alıyorsun 9-10dolumda o idare ediyor.
304 kartuş numarası olması lazım.
  • kararsızataletfilozofu  (03.09.19 00:29:25) 
Yıllardır şırınga le dolduruyorum kartuşlarımı, kaç sene önce aldığımı bile hatırlamadığım 1 lt mürekkep var ben ölmeden bitmez sanırım.

Her kartuşun tepesinde dolum delikleri var, etiketi komple kaldırmadan bir iki denemeyle mutlaka bulursun.

İpuçları;

Fazla doldurma
Tam bitmeden doldur, yoksa hava yapıyor
Tam biter ve hava yaparsa, dolumdan sonra dolum deliğinden hava üfleyip ucundan mürekkep akmasını sağla.

Dolum harici ip ucu, kartuşun ucunun donmasına izin verme. En azından 2-3 günde bir çalışıp çıktı alsın.
  • John Bloor  (03.09.19 10:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.