[]

klavye, mouse ve kulaklık önerisi

-oyun için.
-bütçe 1000tl.
-logitech g300s mouse kullanıyorum şuan ve elime küçük geliyor hiç rahat etmiyorum.
-klavyede medya tuşu ve ışık olmazsa olmaz (gece çok kullanıyorum), mekanik olmasa da olur.

teşekkürler.

 
valla mağazada gidip deneyin bence bi ürünleri. claw mı tutuyorsunuz grip mi eliniz ne kadar büyük bilemeyiz. klavyeye çok para harcamayın en az gerekli parça. netten yorumu iyi olan bir şeyi alıp geçin. fps oynuyorsanız kusursuz sensörü olsun mouseun. on-winning.com hyperx cloud2yi yıllar önce çok överlerdi tabii o zaman 300tlydi şimdi 700 olmuş :D daha f/p bir şey çıkmıştır


  • glamdr1ng  (02.09.19 21:43:07 ~ 21:46:07) 
mouse için razer tek geçilir (gerçi solağım. çok fazla seçenek yok). deathadder parasını hakediyor.
klavyede de razer. adamlar işi biliyor. blackwidow mekanik ve güzel bir klavye.
kulaklıkta da logitech g430. dışarıdan ses almadığı gibi kendi ses çipi de var.süngeri de değiiyor. kirlendikçe çıkarıp yıkamak mümkün.
not: fiyatlara bakmadım ama 1000 tl yi biraz geçebilir. ancak bunlar uzun ömürlü (en yenisi kulaklık o da 5 yıldır sorun çıkarmadı) parçalar ve alırken cimrilik etmemek lazım.
  • tururo  (02.09.19 21:53:04) 
@tururo, razer tuzlu kaçıyor. n11'den bir tane razer bundle buldum 1150tl, onda da %97 pozitif oyu olmasına rağmen satıcıya pek güvenemedim. (edit: linki de koyayım urun.n11.com)

@glamdr1ng, good old days o kulaklığın 300tl olduğu zamanlar :D avm gezince daralıyorum ben :D buradan aldığım önerileri listeleyip, deneyip, içime sineni netten ucuza bulduğum yerden alacağım. şimdilerde steelseries arctis kulaklıkları çok övüyorlar.
  • solitude ov the lonliest star  (02.09.19 22:12:45 ~ 22:13:55) 
steelseries gözümde bozulmaya mahkum bir markaymış gibi geliyor nedense :D bende zowie fk1 var. logitech g300ten geçtim. sensör açısından baya fark var. şekil hem + hem eksi
yönü var ama benim elim çok çok küçük. başkası için konuşamam

  • glamdr1ng  (02.09.19 22:17:10) 
@glamdr1ng, benim el büyük maşallahı var. g300s'de bir süre sonra benim serçe parmak falan ağrıyor resmen.


  • solitude ov the lonliest star  (02.09.19 22:18:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.