[]

9 senedir suren anal fissur

Herkese merhabalar.

2010 yilinda tani konulan kadin hasta. 2013 senesinde operasyon gecirdi bu hastalikla ilgili.

Doktorlara cok gorundu. Doktorlar bir sey yok diyor. Her turlu tetkik yapildi.

Ancak halen rahatsizligi devam ediyor. Yanma, batma ve sizi olarak.

Gidilecek doktor kalmadi. Doktorlar bir sey yok diyip yolluyor.

Bir doktor dogum sirasinda koksiks bolgesinde travma olmus dedi.

Ozetle care bulamiyoruz. Ne onerirsiniz?

 
Sizin bırakma ile ilgili sorunlarınız var.

çok fazla sevgi pıtırcığı gibi oldu ama hayatınıza inatla direnip, olmadık şeyleri kontrol altında ya da elinizin altında tutmaya çalışıyorsunuz muhtemelen garip eşyaları biriktirme huyunuz bile olabilir.

bırakın hayat akıp gitsin. siz istediğiniz kadar kendinizi zorlayın, her iş olacağına varır.

hayatı ve insanları kontrol etmeyi, mücadele etmeyi bırakın. Hayat bir mücadele değildir. Mücadele ederseniz ölürsünüz. Hayat bir uyumdur. Doğada uyum sağlayan canlılar yaşamaya devam eder.

bkz: adaptasyon
  • Kazmapolitan  (02.09.19 00:13:46) 
Frekansınızı yükseltmek için biraz spor yapabilirsiniz. Günlük tek seferde hızlı tempoda 5.000 adım. Biraz yeşillik ağırlıklı beslenip bol ile de destekleyin durumu.

Çakra dengelemesi filan yapın diyeceğim ama bilmiyorum modern tıp dışı uygulamalara nasıl bakıyorsunuz. ama üst paragraftaki fiziksel aktivite ve düşünce sistemini değiştirmeniz yaklaşık 1 hafta içinde etkisini gösterir.
  • Kazmapolitan  (02.09.19 00:17:42) 
Yaa çok geçmiş olsun, hastalık niteliğinin yanında insanın yaşam kalitesini inanılmaz düşüren bir şeymiş, bende de doğum sırasında oldu ama iki aya geçer dedi doktorum, toparlanıyor diye seviniyorum şimdilik. Geçmezse bursada yaşıyorum, mehmet bahçeci var gasteroentrolog (yanlış yazmış olabilirim) bu işin kompetanı adam, iki annem de onda çare buldu. Ona gideceğim. Doktorlar bir şey yok diyor demişsiniz ama yine de eğer imkanınız varsa ona bir baktırsanız diye yazmak istedim.
Bir de üstteki arkadaşın cevabını ilişkilendiremedim soruyla, yanlış soruya cevap mı ki

  • somethinginthewayshemoves  (02.09.19 01:01:01) 
2014 yılında anal fissür ameliyatı oldum, 5 yıldır hiç bir sorunum yok çok şükür. bu rahatsızlığın çözümü operasyon ile %100 çözülmez.

** Düzenli tuvalete çıkma alışkanlığı.
** Günde min. 1 defa tuvalete çıkılacak.
  • kanlakarisikyagmur  (02.09.19 08:21:45) 
İstanbul Fatih'te bir doktor var, Nihat Bengisu. Kendisine gidin, tedavi edecektir.


  • tzftw  (02.09.19 09:02:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.