[]

nasılsınız

yarin okulum başlıyor, çok heyecanliyim. ( ya da stres) üç dört gündür yarını düşününce midemde kelebek ucusma hissini yasiyorum. işin tuhaf yanı okulda son senem ^^ minik kedi kızlarım evde yalnız kalacakları için üzülüyorum bir yandan.


sizler nasılsınız?

 
Dudagimin kenarındaki benin büyüdüğünü fark ettim. Belki mikronluk büyüme ama tadim kaçtı biraz. Onun dışında iyiyim balkonda salincakta sallanıyorum.


  • Amaranta ursula  (01.09.19 23:12:48) 
Çok yorgunum


  • rock n roll  (01.09.19 23:19:40) 
saçma sapan bir gün geçirdim. benim de o huzursuluğumu alan kedi oldu.


  • AlsterWasser  (01.09.19 23:21:55 ~ 23:22:19) 
mutsuzum. melankolik şarkılar dinleyip çekirdek çitliyorum. kedilerimi özledim lan


  • noisette  (01.09.19 23:25:06) 
Hayatımda hiç bir şey düzgün gitmiyor. Çare bulamadık. Sadece benim değil ailemin de hiç bir işi düzgün gitmiyor. Sürekli olumsuz haber alıyorum. İş güç yok. Master kabulü de alamadım. Kafayı yememe ramak kaldı. Oyalanıyor ve hayırlısı diyorum sürekli. Hayattan hiç bir beklentim yok. Bir şeyin değişeceğine de inanmıyorum. Ölümden beter haldeyim. Bir şekilde hayata tutunuyoruz arada ufak tefek şeyler bulup gülüyoruz işte. Bizimki de hayat :(


  • westblack  (01.09.19 23:31:55) 
Amcam yurt dışından döndü, canım sevgilim yanı başımda. Ailevi sorunlarımı düşünmüyorsam mutluyum, gelecekten umutluyum.


  • whyamy  (01.09.19 23:45:59) 
Hakuna matata


  • Bu vaka baya şi  (01.09.19 23:48:18) 
hiç iyi değilim, çok bunaldım. bir yumruk atsam karşıki dağlar yıkılır.

(ben ikinci cümleyi büyük harflerle yazmıştım ama moderasyon sağolsun hiç uyarı bile eklemeden küçültmüş. demek ki herifler istese bizim yazdığımızı silip, "ben fedöcüyüm" yazabilecek... vay be, süper moderasyon. such mahremiyet, much wow. insan not düşer bari moderasyon tarafından şu şu düzeltme yapılmıştır diye, yuh)
  • der meister  (01.09.19 23:49:39 ~ 02.09.19 11:06:57) 
Yorgun


  • datnet  (02.09.19 00:47:13) 
Cuma ve cumartesi günüm bol alkol, zıplamalı dans, çok sigaralı geçtiği için yorgundum. Neyse, yatar dinlenirim derken maç muhabbeti çıktı. Bira içip maçı izledik derken yine gg olduk.

Bir benim keyfim yerinde herhalde. Genel olarak iyiyim, itlik ve serseriliğe devam.
  • eazy  (02.09.19 01:00:46) 
iyiyim, üzerimde güzel bir hafiflik var. sonbahar da geldi oh mis.


  • füt  (02.09.19 12:31:47) 
Çok heyecanlıyım.

Okulum başlıyor ama öğretmen olarak gideceğim :) Bugün de dairemi kiralamaya gidiyorum. Daire okulun yanında ve deniz görüyor. Şimdiden şuraya şunu koyarım buraya bunu yaparım diye bir sürü hayale daldım. Her şey çok güzel olacak resmen.
  • ruhen hastayim ben  (02.09.19 13:18:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.