[]

Kindle bedelli askerlik

Işıklı kindle ım var. Yarın bedelliye Akseki jandarma birliğime katılacam. 18 gün. Model kindle paperwhite ilk çıkan model.

Götürsem izin var mı ?

Çaldırır mıyım ?

Götüreyim mi ?

Götürsem çaldırmamak için hep yanımda taşıyayım diyorum. İşe yarar mı ?

 
çalınabilir.
kilitleyebileceğiniz bir yer yok.
yanınızda her daim taşımak sıkıntı olur. zaten girişte bu ne derler. kabul etmeyebilirler.
  • biseysorcaktim  (01.09.19 22:31:04) 
çalınma ihtimaline %80 veriyorum


  • KaraSakall  (01.09.19 22:33:17) 
basılı kitap götür. macereya gerek yok.


  • AlsterWasser  (01.09.19 22:33:59) 
Calinmasa bile ekranı falan kırılır çok hassas alet. Hiç gerek yok bence. Al 2-3 kitap anca okursun zaten


  • westblack  (01.09.19 22:34:59) 
burdurda da bedelli yaptım, kuzenimin tavsiyesine uyarak kindle götürmediğim için çok pişman oldum, deli boş zaman oluyor orda çünkü.


  • blue rebel motorcycle club  (01.09.19 22:51:59) 
Girişte kabul etmeyebilirler (gittiğin yere göre değişir bir standart yok kural açısından). Ama kabul ederlerse dolabı kitleyebilirsen bile çalınma olasılığı yüksek


  • cancoskn  (01.09.19 23:01:39) 
ya bakmaya fırsat bile bulamıycan al bi kitap götür işte


  • dedim dedim de kime dedim  (01.09.19 23:13:50) 
kindle ben de götürmedim ama gerek yok. 2 3 tane kitap götür, onları bitirince koğuştakilerle değiş tokuş yaparsın. 6 kitap okudum böyle bedelli süresince.


  • diyarbakir karpuzu  (02.09.19 00:22:46) 
Karpuz +1

Ben götürürüm diye yanıma alıp akrabanın evinde bırakmıştım. . Dolaplar kilitli değil. Kindle hem iç cebine zor sığar hem de şarj etmesi dert olur. Başında beklemen gerekir vs. Götürme.
  • i ve been mistreated  (02.09.19 00:44:20) 
kitap ağır geliyorsa orada da zaten birsürü kitap olur onları okusan, milletten kitap otlansan yeter.
hayırlı tezkereler...

  • theconqueror  (02.09.19 02:38:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.