[]

ankara kızılay ya da eskişehir merkez ucuz takım elbise

var mıdır nerden alabilirim? centone bakıyordum daha geçenlerde kolej civarında mağazaları vardı ama şimdi baktığımda bulamıyorum kapandı mı acaba? başka ankara kızılay civarı ya da eskişehirde kolay ulaşabileceğim bir yerde max 200-300 liralık takım elbise nerden alabilirim dostlar?
not: ankaradan eskişehire mülakata gideceğim. zamanım kıstlı olacak o yüzden merkeze yakın yerler olmalı.
not2: bide internetten alsam nasıl olur centoneden falan? taşıması vs sıkıntı olur mu acaba yaklaşık 400 km yol gidicem ankaranın ilçesinden eskişehire.


 
Abicim Kızılay'ı bilmiyorum, ama toplu taşıma ile A City Outlet'e koalylıkla gidebilirsin ve eğer bedenin normalse o fiyatlara bulabilirsin.

yandex.com.tr
  • malheiros  (01.09.19 19:30:20) 
a city uzak kalıyor malesef kızılay kolej civarı olabilir.


  • papuayenigine02561  (01.09.19 19:56:17) 
Kızılay avm de daffari var, gömlekleri ucuzdu, takım da uygundur sanırım.


  • curukturpkokusu  (02.09.19 09:58:18) 
en ucuzu arıyorsan Sincan'da bulursun. olmadı demetevler. ama güzel görünsün, uzun süre kullanılsın falan demezsen.


  • babilbaligi  (02.09.19 10:03:01) 
moda di centone bi bakın


  • kablelvuku  (02.09.19 10:11:09) 
centone baktım ama ta keçiörende etimesgutta falan var mağazalaır. daffari aklımda teşekkürler. sincan tarafları da ters kalıyor hocam.

2-3 saat içinde takım elbiseyi seçip alıp trene yetişmem lazım. o yüzden ankamallda aklımda süvari ve kiğılı var tabii mağazada da internetteki gibi ucuz varsa takım elbiseleri. daffari de aklımda. başka önerisi olan varsa alabilirim ankamallda ya da kızılayda ya da maltepe tren garı çevresinde.
  • papuayenigine02561  (05.09.19 19:56:42) 
ankamallde hangi mağazaydı bilmiyorum 299'a tam tekmil takım satıyordu camda okudum


  • 9kuyruklukedi  (05.09.19 20:07:22) 
ankamallda bakacağım artık hocam umarım bulurum o fiyatlara. muhtemelen süvari ya da kiğılı görüşsünüzdür. bulamazsam da kızılaya giderim orda da olmazsa eskişehir artık.


  • papuayenigine02561  (07.09.19 22:11:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.