[]

Duty free alkol miktari

Simdi duty free gumruk ozurlusu olarak, ayni anda 1 buyuk jager ile 1 lt bowmore alabilme sansim var mi?
Tek basimayim ekstra pasaport yok.



 
Yüksek alkolde iki litreye kadar izin olması lazım. Alabilirsiniz


  • kisa  (01.09.19 18:09:20) 
Çıkış yaptığınız ülkeden aldıklarınız pasaporta islenmez. Yine pasaport isterler çıkış için ama trde görülmez yani. Türkiye'de de bir tane alırsınız, diğer tarafın poşetini bunun içine koyarsiniz ve sorun olmaz. Gümrük memuru genelde kontrol etse bile nasıl olsa setur pasaport başı hakkınız kadar veriyor diye setur poşetlerine bakmaz.


  • prodeq  (01.09.19 18:17:09) 
@prodeq emin miyiz bu konuda? Ona gore alacagim buradan? Patrona rezil olmayalim sonra :D


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (01.09.19 18:20:16) 
LKOLLÜ ÜRÜNLER
1- Alkol derecesi % 22’yi geçen alkol ve alkollü içkiler 1 lt.
2- Alkol derecesi % 22'yi geçmeyen alkol ve alkollü içkiler 2 lt.

Böyle imiş
  • kisa  (01.09.19 18:20:20) 
türkiye'deki duty free'den hem jager hem de bowmore alamazsınız. ikisi de ağır alkollü içkiler sınıfında. tek pasaportla ancak birini alabilirsiniz. geleceğiniz ülkenin duty free'sinden alabilirsiniz ama. bazı ülkeler seyahat edeceğiniz son destinasyonu sorup sınırlama yapmak isteyebilir fakat yine de minimum bir şişe ağır alkollü içki alabilirsiniz. farklı torbalarda bile taşısanız gümrük memuru hiçbir şey söylemez.


  • dijalli  (01.09.19 19:58:33) 
Bende şimdiye kadar dedigim yöntem hep ise yaradı


  • prodeq  (01.09.19 21:10:54) 
Gümrük memuru aynı havaalanı içindeki duty free çalışanı ile ters olmak istemez. yeni Atatürk havaalanından 4 şişe viski aldım gümrük memuru limiti aştığımı söyledi ben de duty free çalışanının sorun olmayacağını söyledi dedim, bu seferlik böyle olsun falan derken geçtim gittim.


  • kanlakarisikyagmur  (01.09.19 22:10:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.