[]

Bedelli askerlik

Gittik geldik 3 ay once

Bi para yatiriyorlarmis maas ve yol parasi gibi. Yeni ogrendim. Almamak sorun oluyormus. N kadar yatiriyorlar ve nereden aliyorum.


 
ikametgah adresinin bulunduğu ptt şubesine geliyor. bedelli değil yıllar önce kısa dönem yaptım da, aynı şey.

benim de haberim yoktu. ptt kuryesi gelip tebligat kağıdı getirdi. onunla gidip ptt şubesinden almıştım. önemsiz, ufak bir meblağ idi.
  • wilhelmwasmuss  (01.09.19 16:27:33) 
giittiğinde verilen para miktarı + 80lira(maaş) ziraate hesap açmışlar oraya yatırmışlar benim parayı. kimlik ile gidip sorabilirsin. giderken ptt ye yatırdıkar dönerken ziraate.


  • monsieur turti  (01.09.19 19:18:04) 
istanbul-gelibolu;

gidis icin 98 tl aldim ptt'den
gelis icin 178 tl aldim ziraat'ten

bedelli er ateistanbul emir ve goruslerinize hazirdir.
  • ateistanbul  (01.09.19 20:28:54 ~ 20:30:15) 
Ptt'ye ve ziraate uğra.


  • the coon  (01.09.19 20:48:32) 
Tesekkurler.


  • belki lazim olur  (01.09.19 22:55:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.