[]

Yazlık sitelerde kavga yaygın mı?

Cidden bıktık bu işten.
Ailem şehrin sıcağından, gürültüsünden, telaşından kaçmak için bahçeli bir yazlık aldı, haftasonları kafa dinlemeye gidiyorlar ama tam tersi oluyor.

20 müstakil bina bir arada, herkes birbirini görüyor. Dedikodu, gruplaşma, arkadan konuşma, incir cekirdegini doldurmayacak konulardan tartışmalar eksik olmuyor.

Dün de çok büyük kavga çıktı, akşam başlayan kavga sabah 7 buçukta bitti. Ortalık savaş alanına döndü, küfürler, ölüm tehditleri havada uçuştu. İki kez polis geldi, tarafları götürdüler. Çevredeki kimse uyuyamadı.

Duyduğumuza göre diğer yazlık sitelerde de durum aynıymış, polis eksik olmuyormuş.
Önceki siteden kavga gürültü eksik olmuyor diye taşındık, burası daha beter çıktı.

Her yer böyle mi?

 
bu denli büyük bir şey yaşamadım ama can sıkan şeyler oluyor. genel olarak saygısız bir toplum olduğumuz için bunları yaşıyoruz diye düşünüyorum. trafikte, sokakta vs. her yerde aynı şey geçerli...


  • surprise  (01.09.19 13:27:02) 
Çoğunlukla saygısız toplumuz maalesef:

Çocuklar (bebek değil) çığlık atıyor, nolacakmış o çocukmuş.
Gecenin bilmem kaçına kadar müzik + okey taşı sesler, neymiş tatile gelmişlermiş.

Sessiz sakin tatil yapmak diye bir kavram yokmuşcasına yaşıyor çoğu. Uyarıyorsun yukardaki gibi cevaplar veriyorlar. Sonuçta da bu oluyor. Sonradan görme tiplerin olduğu yerler böyle genelde bu arada. Birbirleriyle sidik yarışına girip en iyi masa sandalye şezlong alma yarışına falan giriyorlar ilginç bir şekilde, o ağacı ekemezsin bu çiçeği ekemezsin vs vs. Garipler, taşının kurtulun, düzelmez orası.
  • mor.inek  (01.09.19 13:51:16 ~ 13:52:50) 
bizdeki orta sınıfın egosu, bencilliği, üste çıkma çabası... orta sınıfın olduğu her yer böyle. belki sadece doktor, öğretmen, subay olan yerler böyle değildir. atıyorum öğretmenler sitesi gibi.


  • bonanza  (01.09.19 14:01:35) 
Susanoğlunda araplar kizlarin fotosunu çekerken yakalanip dayak yemislerdi onun disinda denk gelmedim.


  • durgunfoton  (01.09.19 14:25:13) 
tiyatrocu ve meslektaşı deniz uğur'un eşi ismail hakkı sunat, yazlıkta komşusu tarafından öldürülmüştü. Türkiye'de var böyle olaylar maalesef.

ben balıkesir'de yazlık bir sitede 1 ay kadar kalmıştım 5-6 sene önce. öğretmenler ve emekli tsk personellerinin ağırlıkta olduğu bir siteydi. birbirlerinin arkasından 3-5 dedikodu ettiklerine kulak misafiri oldum ama kavga gürültü hiç olmamıştı.
  • Neill  (01.09.19 15:07:17) 
Değil.


  • fezagezgini  (01.09.19 16:36:11) 
dedemin bayramoğlunda yazlığı vardı, orda hiç böyle şeyler yaşamadık.

ama bu sene geldiğimiz yerde mor inekin dediği gibi gürültüden durulmuyor ve uyunmuyor. gece 5e kadar kadınlar balkonda carcar konuşup kahkaha atıyorlar bağıra bağıra. kimsenin sus dediği de yok. burada herkes yazlıkçı değil aslında, normal evi gibi kullanan da var. bu insanlar ertesi gün işe gidecek nasıl uyuyorlar bilmiyorum. ayrıca bir ara kavga da olmuştu, kadının biri diğerinin üstüne çıkmış bağırıyordu. norldu sonra bilmem.

bizim kendi evimizde de üst kattaki davarlardan şikayetçiyiz, buraya geldik bunlar var. anlamadım hangi ara hepimiz davar olmuşuz.
  • windows95  (01.09.19 18:19:28) 
Bu ülkeden çıkmadıkça bunlardan kurtulmanın imkanı yok. Birisini uyarıyorsun, o da sana git dağ başında müstakil evde otur diyor. Oraya yerleşiyorsun, herkes "ay ben buraya istediğimi yapayım" diye geldim, diyor ve yapıyor. İnsanlarda birbirine saygı anlayışı yok.


  • geçerkenugradım  (01.09.19 18:57:37) 
Bu sitelerin ismini ya da yerini de soyleseniz keske, biz de hic oralara gitmesek


  • balpolen  (02.09.19 01:18:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.