[]

Versatil kalem önerisi

Çoğunlukla yazı yazmak için kullanacağım bir uçlu kalem alacağım, aradığım
özellikler;
Ele gelmesi (biraz büyük olması) - elim büyük
Ucunun yazarken kesinlikle hareket etmemesi (kaydırarak yazıyorum)
Ucunun içe girebilmesi (cepte taşımak için)

Şu an almayı düşündüğüm kalemler;
Pentel graphgear 1000 + kerry) birini alırsam diğerinide alacağım
Rotring rapid pro
Rotring 800
Scrikss Graph-x

 
Faber Castell Grip Plus serisi vardı.


  • KARA BOĞA  (01.09.19 05:45:42) 
fazla kasmaya gerek yok, faber castell 2011 ideal olur. yillardir severek kullandigim bi kalem, su an masamda var bi tane.

rotring rapid de iyidir eger 0.5 alacaksan. 2011'in 0.5i yok sanirim.
  • icim urperiyor  (01.09.19 05:52:49) 
2011'in içe giren ucu yok sanırsam, sabit kullanım için smash favorim zaten. Rapid çok hoş kalem denerken bir sıkıntı görmezsem muhtemelen onu alacağım teşekkürler.


  • pangeya  (01.09.19 06:01:27) 
Scrikss graph z var bende güzel kalem ama metali soyuldu bayağı. Penteller iyidir. Tasarımdan ziyade kaliteli olmasına daha çok önem ver


  • avatar is back  (01.09.19 11:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.