[]

Sadece siviyla beslenme

Pazar, pzt, sali evdeyim.
Evden cikmam diye dusunuyorum.
Yani halsizlik yasarsam bile evde yatma dinlenme sansim var.
3 gun sadece su, cay, corba ve cacik icsem iyi bi diyet olur mu sizce

 
çorbanın içinde ne olduğuna bağlı. içine her şey koyabilirsin ve gayet besleyici bir öğün olabilir.


  • diffarentiationation  (01.09.19 00:05:36) 
Olmaz
Günlük makroları almak lazım. Ha, oruç tutacağım diyorsanız omad ya da 3 günlük oruç, o zaman da bunları yememeniz lazım.
Bu yaptığınız belki bagirsaklari boşaltır halsizlik verir o kadar.
3 günlük diyet faydadan cok zarar getirir
  • kisa  (01.09.19 00:09:56) 
Tek öğün yiyin (besleyici karbonhidratsız bol yağlı bir menü) bunu deneyin isterseniz. Acıkınca da şade soda su falan?


  • kisa  (01.09.19 00:11:27) 
detoks olayı var ya aynı öyle yapıyolar. sıkılmış sebze meyve sularını içiyolar yemek yemeden. (bkz: juico)


  • windows95  (01.09.19 00:27:14) 
juicing yapacaksanız günde 2-3 litre sebze ağırlıklı olmak üzere sebze-meyve suyu almanız lazım.
meyve suyundan kastım cappy falan değil tabii.
bu şekilde detoks yapacaksanız ilk üç gün ila bir hafta zaten çok halsiz olursunuz.
fakat bu detoks sisteminde hayvansal protein yani yoğurt, süt vb. asla yoktur.
bir gün normal beslenip, sonraki gün buna geçmek sakıncalı o açıdan.
hafif bir geçiş yapmak lazım.

sizin durumunuz için bence de omad (günde bir öğün) daha mantıklı.
o süreçte de bol bol su içmeyi ihmal etmemeniz lazım.
  • blatta hiberna  (01.09.19 03:01:03) 
bilimsel olarak böyle sıvı beslenerek detoks yapmak diye bir şey yok. boşuna kendinizi harap etmeyin. onun yerine uzun vadede zararlı alışkanlıklarınızdan ve beslenmenizden kurtulmaya bakın.


  • jangbogo  (01.09.19 11:57:54) 
Sebebi nedir? Eger surekli abur cubur yiyorsaniz ve cok gereksizce agziniz bos durmuyorsa, yeniden saglikli yeme rutinine donmek icin bir yol olabilir. Aliskanlik kazandirmak icin kisa bir sure aslinda, ama sizin motivasyonunuza bagli. Kalorinin sivi olarak alinmamasi daha iyi diye biliyorum, cunku bedenimiz buna alisik.


Bir hafta yapilanini biliyorum ben. Tuzlu sebze suyu vs. de iciyorlar bu surecte. Sanirim tipki islami oructaki gibi vucudu dinlendirme, diger seylere odaklanma ve enerjinin mide-bagirsak hareketliliginden cok, diger seylere kalmasini saglama var. Iyi arastirmadan yapmayin. Eger bir saglik sorununuz varsa asla yapmayin. Iyi bir diyet olur mu, bilemeyecegim, bu konuda yeterince okuma yapmadim. Ancak cevremde yapan, bunun psikolojik olarak yemek ile kendi arasindaki iliskiyi bir tik duzelttigine inanan insanlar var.
  • buf-e kür  (01.09.19 12:46:10 ~ 12:47:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.