[]

Bedelli askerlik - saç sorunu

Pazartesi teslim olacağım. Bugün saçları kestirdim, subay tıraşı oldum. Yanlar daha önemli dedikleri için yanları çok aldırdım ama üstler biraz uzun geldi eve gelince. Acaba 20 eylüle kadar idare eder mi beni bu saçlar ya. Orda tekrar kesmeye kalkarlar mı az kala acaba? Stres oldum biraz.




 
3 numara saçla gittim, adam çıktı dedi ki bir de burada olsun, makine değsin dedi kesmedi ama dokundu makineyle. ( yedek subay)


  • blue eyes white dragon  (31.08.19 23:28:16) 
komutana bağlı. kimse bilemez. ayın 10unda git 5e vurdur en temizi


  • glamdr1ng  (31.08.19 23:40:06) 
bedellide yanların kısa olması kafi, tabi üstler de çok uzun olmasın, zaten her askeriyede berber var ihtiyaç duyarsa ordan kestirebilirsin ama sakın saçı üçe filan vurmayın.


  • blue rebel motorcycle club  (01.09.19 00:12:41) 
Kesin değil, kimse bilemez, komutanına bağlı +1


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (01.09.19 00:42:04) 
Yanlar 4 Üstler 5 gittim. Törenden önce kontrol oldu bir şey demediler. Favorilere daha çok takılmışlardı.Favorin kulak deliği hizasından uzun olmasın.


  • borumu  (01.09.19 02:04:41) 
Yemin törenine 4-5 gün kala saç kontrolü olacak,orada üstleri uzun olanları topluyorlar.

tabi Komutanlara bağlı.+1
  • bialo czerwoni  (01.09.19 11:37:38 ~ 11:37:52) 
bizde öyle kontrol falan olmadı. yanları 2-3 numara yaptır, üstler de abartı olmasın yeter.


  • jangbogo  (01.09.19 11:53:37) 
burdur gibi kati kurallari olan birlikte askerligi yaptim. saclarim ayni sizin ki gibiydi. 1 hafta sonra komutan saclarini kestir dedi. fazla siradan dolayi saclari kestiremedik. o da unuttu zaten. sapkayi kafadan cikartmadim. 2 hafta bu sekilde idare ettim. yemin toreninden 1 gun once diger komutan yakaladi ve bu saclar kesilecek dedi. kendi kendime saclari kisalttim enseyi jilete vurdum ve o makina saclarima degmedi.
kisacasi bana sorarsan en basindan kisacik sac ile git ve boyle sikintilara girme.

  • sislerrr  (01.09.19 12:00:45) 
Gitmeden bir hafta önce 3 e vurdur. 20 günde de zaten baya baya toparlanır saçlar.


  • Arthur Dayne  (01.09.19 12:44:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.