[]

Goz alti kapaticisi

Diorskin nude kullanan var mi? Lutfen olsun. Internetteki yorumlar tam aradigim sey ama blog olunca reklam da olabilir diye guvenemiyorum. Gercek yorumlar lazim. Cok ucuz degil, denemelik olarak alamam.

Ya da goz altini aydinlik gosteren, cok ince yapili ne urun var memnun kaldiginiz?


 
Lancome'un kapatıcısını kullanıyorum adını bilmiyorum ama spfli ve 15ml geçen sene 150 liraya sephoradan almıştım. Harika bir yapısı var incecik bir açık ton aldım aydınlık kalıcı ve çizgilere dolmuyor. Kesinlikle öneririm.


  • kullanıcıadımbuolsun  (31.08.19 23:20:20) 
shseido aldım çok ince yapılı diye, ama hiç memnun kalmadım.
çok fazla ince olduğunda çizgilere doluyor bir de.

mac painterly'i hem far bazı, hem kapatıcı/aydınlatıcı olarak kullanıyorum göz çevresine, çok memnunum.
  • blatta hiberna  (01.09.19 03:04:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.