[]

Labut gibi vücutta gömlek sorunu =)

Selam millet.

Şimdi şöyle bi sorunum var benim. 174cm boy, 78 kilo bir erkek kişisiyim. omuzlar dar, göbek ve basen az biraz genişce =) şimdi bu sebepten dolayı üzerime gömlek, t-shirt, hoodie falan ne giysem sıkıntı yaşıyorum çünkü M beden alsam göbekdar geliyor, L beden alsam omuzlar düşüyor bilekler avuç içine iniyor =) haliyle saçma sapan bi görüntü oluyor. Şimdi bir takım kortizon v.s. ilaçlar yüzünden hafiftende ödem oldu iyice şiştik xD dedim artık yeni bişeler alayım üstüme ama gidipte salak gibi 4 tane L beden spor gömlek aldım. Mağazada deneyip, "hee ok bu oldu sanki yaa" dediğim gömlekler eve geldim ertesi gün giydim, la oluyo dediğim gömlekler, sanki bi gecede zayıflamışım omuzlar dahada çökmüş gibi, bilekler parmak uçlarıma indi, omuzlar oturunca vatkalı gibi havada kalıyo falan. dellendim iyice. Hayır zaten o alışveriş olayından nefret ettiğim için 10 milyon yılda bi alışveriş ediyom. dedik kaliteli bi yerden alak falan bi tonda para bayıldık. e giyecem diye gömleklerin etikeltleride söktük. geride veremiyoz. etiketleri sökmeyeydim iyidi gider M beden alır önü açık giyerdim hiç olmazsa. Şimdi mal gibi kaldım ortada.

Demem oki ben bi terziye gitsem, bütün bedenimi ölçtürsem, Gömlekleri bana uygun hale getirebilir mi? bildiğiniz bu işin ehli bi terzi varmıdır İstanbul avrupa yakasında? acaba yaparlarsa tahminen ne kadara mal olur bana? Hele bi yardım ediverin =)

 
mudo veya mavi'nin slim fit'lerini deneyin.


  • sparkle kiddle  (31.08.19 15:03:51) 
@sparkle kiddle Dostum önerin için çok teşekkürler. Söylemeyi unutmuşum ben de maviden almıştım, aralarında birisi slimdi diğerlerini hatıylamıyom. Arabanın bagaja attım terizye götürcem diye. şimdide bakamıyorum xD. dedimya alışveriş özürlüyüm biraz fitted, slim gibi terimleride orda gördüm xD demek slim fit te varmış, bileydim öyle yapardım ya neyse bundan sonrası için aklımda olsun çok teşekkürler ;)...


  • 0zzy  (31.08.19 15:11:02) 
regular fit almalısın. slim fit omuzları genis göbeği dar olanlar içindir. slim fit giydiğin vakit eteği ters giymiş gibi olursun tahminimce.


  • turbo sadık  (31.08.19 15:11:15) 
@turbo sadık Hahaha betimlemen süpermiş dostum xDxD çok teşekkürler bilgi için, bak regular fiti de öğrenmiş olduk =) ben araştırayım o zaman bu terimleri, hangisi daha iyi uyar bana bi bakayım.


  • 0zzy  (31.08.19 15:15:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.