[]

istanbul'da açık havada kitap okunabilecek sessiz bir yer neresi var?

sb.

avrupa ya da anadolu yakası olabilir.

teşekkürler.

 
seneler önce gülhaneye giderdim bir şeyler okumak için. hafta içleri pek kalabalık olmuyordu zaten, üst taraflara çıkıp çimlere yayılır takılırdım saatlerce. beyazıt camiinin avlusunda da hayli vakit geçirdim ama orası sessiz olmaz tabi. karikatür, dergi falan okuyordum orada. uzun zamandır ikisine de gitmedim son durumlarını bilemiyorum.

anadolu yakasında da moda sahilinde deniz kulübüne bakan tepedeki banklar güzel oluyordu gerek okumak gerek sevgili ile sessiz sakin oturmak için.
  • nrmnm  (31.08.19 13:12:47) 
@nrmnm

yazdıktan sonra gülhane benim de aklıma geldi yalan yok. hafta sonu malum arap istilasını uğrar mı ciyak ciyak o yüzden tereddütte kaldım.
  • rahat ya  (31.08.19 13:16:43) 
kumkapi, samatya, sariyer-tarabya arasi sahil kenari


  • mayeskuel  (31.08.19 14:59:19 ~ 14:59:54) 
Ben Moda'ya gidiyorum, sabah saatlerinde güzel oluyor kitap okumak için


  • Mossy  (31.08.19 15:31:23 ~ 15:32:18) 
Maçka parkı
piknik usülü masalı banklara kitap, gazete, mandala için boya kalemleri falan yayılıp saatlerce takılmalık bi yer

  • su olsam ates olsam  (02.09.19 16:59:55) 
kurucesme parki


  • jimicik  (02.09.19 17:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.