[]

Münih Kalacak Yer

Merhabalar,

Yüksek Lisans için Münih'e gideceğim 1 ay sonra, fakat kalacak yer bulmak büyük bir sorun gibi gözüküyor. Her türlü tavsiyeye açığım, Münih ya da Almanya'da olan var mıdır acaba?

Şimdiden çok teşekkürler.

 
Kalacak yer bulmak buyuk bir sorun kesin bilgi.
%99 ihtimalle gelmeden bir yer bulamazsin, uzaktan halledim isleri gelince evime gecerim direkt gibi bir sey soz konusu degil, cok fazla scammer var ayrica sakin para yollama kimseye.
Airbnb ayarla 1 ay kadar falan o sira kalcak yer bakarsin, bulursun diyemiyorum. Ogrenci olarak geleceksen yurtlara kesinlikle basvur, er ya da gec cikarlar.
  • skulldragon  (30.08.19 23:18:03) 
kiralık ev bulma sitelerinde oda ilanları da oluyor. hngi siteler olduğunu araştır, @skul un dediğin gibi oraya gidince bi süre airbnb veya hostelde kal.
ama şimiden gidip bakmak için hazırlık yap. hatta şuan bile arayabilirsin ama viewing dedikleri ev görmeye gidiyosun, bunu yapmadan ev tutma, para gönderme.

ilaveten fb grupları olur münih housing, munchen housing, munich apartment, rent, short stay, accommodation, room, flatmate vs gibi keywordlerle ara. üye sayısı yüksek olanların hepsine üye ol veya katılma isteği at (closed group ise). ordaki ilanlara göz at. ilk haftaların her akşamın bununla geçecek. yüzlerce ilan bakacaksın, zor olacak ama başka kolay yolu yok.

bol şans.
  • sttc  (30.08.19 23:35:04) 
Ben Münih'te yüksek lisans yapıyorum.


  • KARA BOĞA  (31.08.19 00:30:26) 
Cok tesekkur ederim, dediginiz gibi aramaya basladim bile:) bir de baslangic olarak kisa sureligine airbnb ya da sublet bir yer bulundugunda, KVR sureci nasil hallediliyor onu soracagim. Ev sahibinin de bir belge doldurmasi gerekiyor sanirim? Airbnb ve turevlerinde bu nasil asiliyor?

Cok tesekkurler.
  • dunyali marvin  (31.08.19 00:43:04) 
selamlar, airbnb evine kayit olabilirsiniz diye düsünüyorum. ben otele oldum cünkü iki ay gecici otelde yasarken. sonra kaydimi evime aldirdim.


  • kaputt  (30.10.19 11:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.