[]

Dişime diş ipi sıkıştı?

Çıldırıcam, nası çıkarabilirim? Kürdan denedim yok, sivri şeyler, diş fırçalama falan hiçbiri olmadı..




 
belki denemişsindir. yine diş ipi ile uğraşmak faydalı olur belki.


  • bonanza  (30.08.19 22:43:51) 
Ben ne yaptımsa çıkaramamış ve dişçiye gitmiştim. Metal kocaman bir şey sokup çıkarmıştı. Bir daha da kalın olan diş iplerinden kullanmamıştım. Kendiniz yaparsanız lütfen yazın


  • aokp  (30.08.19 22:44:48) 
Off gecenlerde basima gelmisti. :/ arka dislerse zorlayacak ama yine dis ipiyle cikarmistim. (Az biraz kanayacak ama...)


  • diyor bir arkadas  (30.08.19 22:44:53) 
1- diş ipine 1 kez düğüm atıp iyice sıkın
2- ardından diş köküne yakın bir yerden -hatta diş etine bastırarak- düğümlü noktayı içeri alın
3- düğümlü noktayı kullanarak içeride kalan diş ipini diş etine doğru çekin.
4- düğümlü ipi çıkarırken tek noktadan yatay eksende dışarı çıarın (yukarı doğru değil)
  • zaoaratu  (30.08.19 22:56:51) 
@zaoaratu, çok mantıklı ama diş ipi çok güçsüz, geçmeden bükülüyo..


  • noluyo yaa  (30.08.19 23:00:13 ~ 23:00:32) 
Ben baktim girmiyo, genelde zorlamadan cikariyorum bu gibi durumlardan korktugum icin :D Sey mi yapsan acaba ugrasirken muhtemelen disinin icinde dondu topaklandi, ipi geri dondurup bi ileri bi geri hafifce inceltsen, ipi acsan?


  • superfluid  (30.08.19 23:10:29) 
uğraştıkça dişetini rahatsız edeceksin ve şişecek, işin zorlaşacak. bence çok kurcalama, dişçiye git veya yarın bi daha bakarsın.


  • sttc  (30.08.19 23:36:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.