[]

hyundai accent nasıl bir araba?

sağlamlık, kullanım rahatlığı,yol tutuşu açısından nasıl bir araçtır? ehliyetim var ama araç pratiğim yok pek, 2006-2012 model arası bir model almayı düşünüyorum. başka önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz.




 
peugeot 301 ve citroen c-elyyse baktım geçen gün. hepsinde binlerce liralık hasar kaydı gözüküyordu. kimbilir onun haricinde neler vardı.
hyundai accentler galiba taksi olarak da çok kullanılıyordu. demem o ki hasarsız veya az hasarlısını bulabilmen çok zor diyorum.

ha bir de fazla yakıyordu galiba.
  • sutlu nescafe  (30.08.19 12:04:03) 
cok iyi arabadir. arizasiz saglam uzmez ikinci parcasi servisi boldur. temizini alin yeter. ben 2 sene 2012 kullandim.


  • turbo sadık  (30.08.19 12:17:02) 
çok yakmaz, yedek parça bulma rahatlığı var ama accentlerin hasar kaydına dikkat etmek lazım. nasıl yaparsın bilmem. yılların motor ustası bile farkedemiyor bazen.


  • heidi'nin dedesi  (30.08.19 12:39:15) 
Fazla yakan arabayi taksici kullanmaz.
Bir araba taksicilerin fsvorisiyse genel olarak masrafsiz dertsiz arabadir.
Nitekim accent de oyle.
Parca sikintisi falan da yasamazsin.
Kolay kolay ariza yapmaz, bir sikinti ciksa parcasi nispeten uygun fiyatlidir, servisi boldur, piyasasi hareketidir elden çıkarmasi kolaydır.
Ben accent kullanmis biri degilim ama arastirmalarim sonucu saglam kaynaklardan edindigim bilgileri aktardim.
  • stavro  (30.08.19 12:44:28) 
Taksi çıkması cok dolaniyor ama ortalikta. Temiz bulma isi sancili biraz.


  • stavro  (30.08.19 12:46:57) 
Benzinli otomatik kullandım, 10.5 litre yakıyordu şehir içinde. Clio tercih ederim bunun yerine.


  • roket adam  (30.08.19 13:19:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.