[]

iPhone 8 alınır mı , iPhone 7 makul değil mi ?

Yani 8 pek matah bişey gelmiyor gibi ?
Bir de farklı bşrmmarka model tavsiyesi olan var mı ?



 
Tepsi gibi kocaman cerceveli telefonlari alip Apple'a para kazandirmayin artik. X serisi desen hadi neyse ama 7-8 vb cidden eski yuzlu telefonlar. Oppo, Xiaomi, Huawei, Samsung vb artik Apple'dan daha etkileyici modeller cikartiyorlar.

Ha konu bilgisayar olsa Apple'in ustune yok. Ama telefon konusunda rekabet cok cetin.
  • msb  (30.08.19 01:33:54) 
Çerçeve, tepsi falan kişisel yaklaşımlar ama 8 ve 7 taş gibi telefondur. 8 plus kullanıyorum, 7’den geçmiştim. İyi ki almışım. Bir kez bile donma, yavaşlama, reset yaşamadım. Sıfır sorun. Samsung kullanan arkadaşım hiç fotoğraf çekmediği halde gün içinde powerbank ile biten şarjını doldururken ben 50-60 fotoğraf çekmiş olan 8 plus ile %60 şarj sahibi oluyorum. Bunu yazmamın nedeni de diğer markaları hiç boşuna düşünme. Android kullananlar şarj tasarrufu için konum falan kapatıyor 2019 yılında. Komik gerçekten.


  • catch the arrow  (30.08.19 01:47:55) 
7'nin en büyük sıkıntısı 64 gb modeli olmaması. ya 32 ya 128 alabiliyorsun. 32 alsan yetmiyor, 128 alsan da o paraya değmez, üzerine çok az fark koyup 64 gb iphone 8 alabiliyorsun.


  • sir gawain  (30.08.19 01:56:27 ~ 01:56:37) 
8 ile 7 arasında pek fazla bir performans farkı yok. iphone 7 halen çok iyi performans veriyor. hafızayla çok işin yoksa 7 çok iyi iş görür.


  • tururo  (30.08.19 02:44:50) 
iphone 7 de kullandım 8 de. bence inanılmaz bi fark var özellikle pubgde farkettim ve 1 hafta önce iphone 8 aldım

ayrıca sir gawain +1

ve alıcaksan da ikinci el almanı tavsiye ederim sıfır gibi telefonu 3100 tlye aldım sıfırı 5800tl
  • tabii lan manyak mısın  (30.08.19 03:11:50) 
iPhone 8'deki işlemci daha iyi. Düşük güç modunda çalışan iP8 işlemcisi normal güç modunda çalışan iP7 işlemcisi kadar güç verebiliyor, hatta daha bile güçlü.


  • denizgonen  (30.08.19 08:59:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.