[]

6v/10ah yerine 6v/12ah ya da 6v/8ah almak

eyyakşamlar sayın cereyan mühendisi arkadaşlarım ve adayları.
elimde yegenin akulu arabasi var. amca yap diye tutusturdu elime. akuyu soktum olcu cihazim yoksu evdeki elfenerinin lambasini sokup bagladim yanmadi. zaten yili da gecmis. adaptorunun uclarini dogrudan motora bagladim calisti. sorun kuru akude tahminimce.
simdi baktim nette 6v/10ah yok, çinde minde var ugrasamam. diyorum mi onun yerine 12 saat goturen ya da 8 saat goruren 6v'luk akumulator alsam. sagi solu yakmam di mi?

yani şunu diyorum.
elimde sunbright battery 3-fm-10 var( nominal voltage 6v, nominal capasity 10ah/20hr, charging voltaj for float use6.75-6.90v, charging voltage for cycle 7.25-7.45v, chargig current <2.5 A olan aku yerine
şunu alsam diyorum olur mu?

m.n11.com

teşekkurler.

 
çalışır ama boyutlarına dikkat et. arabanın akü haznesine sığmayabilir.


  • sttc  (29.08.19 21:52:44) 
Çalışır, şarj süresi uzar ama kullanım süresi de artar.


  • John Bloor  (30.08.19 11:09:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.