[]

ankara insanlarına yol tarifi

ankarada hızlı trenden ineceğim yerden aştiye nasıl giderim? muhtemelen sadece bir vasıtaya binme şansım var. ona göre azıcık şuraya yürü ordan bin madem tarzı cevaplara açığım. bi de bu bineceğim vasıta ne kadar?




 
hızlı trenden indin ya gar'ın ana giriş/çıkışı'ndan çıkacaksın, zaten çıkınca 19 mayıs stadyumunu göreceksin, sol da 19 mayıs stadyumu sağda gençlik parkı.. ordan dümdüz stad istikametine doğru 300 metre yürüyeceksin karşına çıkan ilk kavşakta kafanı sağa çevirdiğinde "ulus" metrosu seni karşılayacak.. 1.100 tl öğrenci, tam 1.85 tl.. ulus metrosuna bindin mi, kızılay istikametine gideceksin 2 durak. ordan kızılaydan'da ankaray'a aktarma yapacaksın {ücretsiz} aşti istikametine gideceksin..

tabi bunların hepsi gar'dan aşti'ye varış ortalama 25-30 dk sürüyor..
  • ogzi  (12.04.10 00:03:25) 
gar icinde, perondan asagi inip tandogan kapali carsisindan (garip seyler satilir)gecip caddeye cikip saga donunce ankarayin duragi var zaten metroya binmene gerek yok. pek tarif edemedim ama sorarsan gosterirler. tek vesaitle astiye varirsin. fiyati 3.5 felan galiba tek bilet alamiyosunuz ankarada.


  • oharro  (12.04.10 00:48:02) 
1.ALternatif;
Aşağıdaki linke tıkla, linkte Ankara Garı - Maltepe Ankaray İstasyonu Tarifi var. (Ankaray, Ankaradaki Metro benzeri ulaşım aracının adıdır :-) Linkte yoldan tarif var, ancak siz altgeçitten (tandoğan çarşısı içerisinden) direk Celal Bayar Bulvarına çıkabilir, oradan Malteoe istasyonuna geçebilirsiniz.

Maltepe Ankaray İstasyonundan 3,7 TL'ye biniş kartı alın. (2 binişliktir bu kart. tek binişlik satılmaz) oradan Aşti istikametindeki Ankaray'a binin. Aşti Son duraktır zaten. ve istasyondan dışarı çıkmadan alt geçitten direk Aşti'nin içine girersiniz.

Harita linki şu;
maps.google.com



2.Alternatif;
Yine Aşağıdaki linkte Ankara Garı- Ulus Metro İstasyonu haritası var.
Bu burada yine aynı şekilde 3,7 TL'ye 2 binişlik kart alıp Kızılay istikametindeki metroya binin. Bundada Kızılay Son duraktır. (Ulus-Sıhhıye-Kızılay) kızılayda inip Ankaray Tabelalarını takip edin (Ankaray'a Kızılay istasyonundan çıkmadan, ücretsiz olarak geçiş yapacaksınız) yine oradan Aşti istikametine binin. gerisi yukarıdaki ile aynı..

Harita linki şu;
maps.google.com


Her iki yoldanda ortalama yolculuk süresi 30 dakikadır.
  • ariferol08  (12.04.10 02:53:30 ~ 03:16:26) 
çok teşekkür ederim.


  • aşksız prens  (12.04.10 04:30:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.