[]

Ciltteki renk eşitsizliği

Sorunu nasıl halledilir? Krem, maske, uygulama Vs, deneyip başarıya ulaştığınız herhangi bir şey var mı?




 
Medikal olarak madecassol ve bepanthol'ü düzenli kullanabilirsin.

Bunu vaat eden çok sayıda kozmetik ürünü de var. Düzenli kullanımda mutlaka fayda görürsün.
  • diffarentiationation  (29.08.19 14:09:18) 
Ciltteki renk esitsizligi neden kaynaklaniyor oncelikle onu tespit ediyoruz. Gunes lekesi olabilir, yara izi olabilir, kirmizi sivilce lekeleri olabilir, yas ilerledikce olusan kahverengi lekeler olabilir. Sonra uygun icerigi seçip kullaniyoruz. C vitamini icerikleri cilt lekelrinde cok etkilir ama cok kuru ciltleri onerilmez. Retinol etkilidir ama cok genc ciltlere onerilmez. AHA asitleri kullanarak mikro soyulmalar yapilabilir. Ama bu yontem de cok hassas ciltlere onerilmez. Leke tedavisi de en az 6 aylik bi surectir. Gerek peeling maske gerek merkezlerdeki dermapen kimyasal peeling lazer tca vs uygulamalari yazin yapilmaz. Ciltte daha cok leke olusma ihtimali yuksektir cunku. Ksiin bile lekelerle savasta en onemli sey gunes kremi kullanimi. En iyi leke savasi yenilerinin olusmamasi cunku.


  • hindistan cevizi  (29.08.19 14:33:59) 
retinol diyorlar genelde. kesin cozum az miktarda kullanilan light coverage fondoten.


  • hot potato  (29.08.19 16:47:26 ~ 16:47:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.