[]

Bodrum - Ölüdeniz - Kaş

Sevgili Romalilar!

Yabanci iki arkadasimin “hadi bu sene sizin ulkenizde tatil yapalim” demesi uzerine, Eylul’un son haftasi icin Turkiye’de bir tatil planladik.

- Bodrum
- Ölüdeniz
- Kaş

Rota bu sekilde. Simdi sizden ricam şu. Turizm bölgelerindeki esnaf ahlaksizliklari malum can sıkıyor ve ben ulkemin kotu bir imaj birakmasini istemiyorum onlarin uzerinde.

Bir restauranttan cikarken, Hamburg’un en nezih mekaninda bile odemedigimiz hesaplar ile karsilasmalari, en son isteyecegim sey.

Buna binaen, yazdigim konumlardaki fiyat-performans acisindan guzel butun mekan onerilerinize talibim:)

Raki-balikci olur, barlar olur, her telden oneriye acigim. Eliniz degmisken hatta, sunu mutlaka yapin/sunu mutlaka görün dediginiz seyleri de alirim:)

Sevgiler:)

 
kaş da zaika ocakbaşı var, kesin gidin. ama bugünden aramanız lazım rezervasyon için, hizmet, etler, müzikler çok güzeldi. yorumlara gotograflara trip advisor dan bakarsınız.

rezervasyon işi önemli lütfen dikkate alın, hele temmuz ağsutos sezonunda 40 45 gün dolu oluyorlar.
  • benaslinda  (29.08.19 11:18:22) 
kaş için:

bir gün batımı şarap ya da bira alıp tiyatroda için.
denize limanağzı'ndan girin.
zaika'da akşam yemeği yiyin. ama sanırım rez yaptırmanız gerekli (ben yazmadan biri yazmış)
  • sir gawain  (29.08.19 11:21:10 ~ 11:21:43) 
Bodrum merkezdeki tum raki balikcilar acimaz, gomer. Ben gitmedigim icin bu konuda susayim.

Kafedaki sakin, romanti$ bir yer. Fiyat cok ucuz degil ancak goreceli iyidir. F/p kabul edilebilir.
Zaten cokertme kebabi yemeden donmeyin Bodrum’dan. Oradakini de tavsiye ederim.

Bitez dondurmacisi biraz abarti. Merkezde caminin caprazindaki dondurmaci iyi.

Bodrum merkezde sunger pizza var, asiri pahali :)
Daha iclerde arka pizza daha uygun ve gercek pizza yapiyorlar.

Bitez sahildeki lokantalar f/p iyiydi kisin ama yazini bilemiyorum. Menuden fiyat bakmadan girmeyin, bobrekleri birakabilirsiniz. Hic acimiyorlar.
Sarma icin bile burada yasadigim icin 17tl odedim. Ilk gittigimde 25 almisti...

Turgutreis’te bir adam vardi, harika balik pisiren ama bulamiyorum kendisini. Bulsam lokantasinda yaticam...

Aklima geldikce yazarim. Soru varsa yanitlayayim bildigim kadar.
  • janderzel zartanyan  (29.08.19 17:32:14) 
sadece bodrum hakkinda birseyler soyleyebilirim, gerci son 5-6 senedir gitmedim ama mantigin degistigini sanmiyorum, raki-balik isinde agir gomerler. zaten yaz balik yemek icin iyi bir sezon degil, gecen sezondan kalma buzluk baligina bir cuval para vermek mantiksiz. ben olsam raki-balik olayindan uzak dururum.

bar olarak tavsiyem "adamik" olur, eger hala aciksa. muzikler guzeldir, calisanlari duzgun insanlardir, takilanlar duzgun tiplerdir.

ben olsam bozcaada'dan baslar asagiya inerim. asagiya indikce fiyatlar artar, bodrum'da son kaziginizi yer kapatirsiniz :)
  • cooperr  (29.08.19 18:29:10) 
Üstad, Eylül'ün son haftası bodrum için doğru zaman değil. Hatta ölüdeniz için bile. Ciddi soğuk olma ihtimali var diye kendi fikrimi ekleyeyim.


  • roket adam  (29.08.19 18:30:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.