[]

komşumuz annemi tehdit ediyor

elektrikli süpürge kullanmamızı istemiyorlar, yürümemizden bile şikayetçiler. psikolojisi bozuk insanlar. dün annem 6'da evi süpürdüğü için yeniden bağırmaya başladılar. kendi evlerinin balkonundan bağırıyorlar. erkek olan hem hakaret ediyor hem de annemi dövmekle tehdit ediyor. anneme polise gitmesini önerdim. böyle durumlarda süreç nasıl işlemekte? ne yapmalıyız?




 
ev sahibi mi kiracı mı?
apartman yonetimine soylemeniz gerekli
apartman ca karar alınıp xxx saatlerde elektrik supurgesi kullanilabilir
diye
karar cıkartip apartmana asın
ve sıkıntı cıkarsa yoneticiyi gondersin
  • kingcyrax  (29.08.19 09:13:47) 
biz ev sahibiyiz onlar kiracı. sitede oturuyoruz ama yönetim kararıyla bir ilgisi yok. 1'te de kullandığımızda kapat diyorlar. onların istediği saatlerde çalıştıracakmışız ve her gün yapmayacakmışız. yavş yürüyecekmişisiz vs. del, saçması site yönetiminin durduramayacağı talepler.


  • eskidim  (29.08.19 09:19:47) 
şahitler eşliğinde polise gidip şikayette bulunun. gerekirse savcılığa suç duyurusu hatta. bu aralar kadına şiddet gündem olduğu için konu egzajere edilebilir ve gerekli cezayı alabilirler.

sonrasında da apartman yönetimi ile beraber kingcyrax'ın belirttiği şeyler yapılır.
  • teritori  (29.08.19 09:19:50) 
1. yapılacak sey
site yonetimine uyartmak
saatleri teyit etmek
hatta resmi duyuru yapın mahkeme kagidi geldi mi isin ciddiyetini anlarlar
  • kingcyrax  (29.08.19 09:29:16) 
Öncelikle mutlaka hakaret ve tehdit için savcılığa gidin, bunlar kayıt altına alınsın ve savcı çağırıp bi ifadelerini alsın bakalım.

Sonra da karşılarına dikilip

"Lan bana bak, adam dövmekten ertelenmiş cezam var. Senin yüzünden infazımı bozmam, o yüzden seninle aşağı yukarı düşmem. Ama tekrar anamı rahatsız edersen kadını bu daireden çıkarıp, yerine en az 2 ailenin bir arada kaldığı 10 çocuklu suriyelileri emsallerinin yarı parasına, hatta bedavaya kiraya verir hayatını zindana çeviririm"

diye racon kes, ya da bunu becerbilecek hafif at hırsızı tipli ve iyi rol kesen bir arkadaşın/kuzeninden rica et.

Asla kibar olmayın, kibarlıktan anlayan insanlar balkondan bağırıp küfür etmezler.
  • John Bloor  (29.08.19 09:31:42) 
sorun süpürge filan değil gündüz herkes evinde istediğini yapabilir öğlen ikide kim ne dicek site yönetimi de izin veriyor sorun bizim kadınlardan oluşan bi aile olmamız erkek yok evde. adam ise maganda ve bizi korkutmak istiyor.


  • eskidim  (29.08.19 09:33:56) 
benzeri başıma geldi, o giriş katında ben bir üstte oturuyordum, bu adam beline 2 tabanca takıp ikide bir kapıma geliyordu, hep akli dengesi zayıf olarak gördüm ellemedim, adamın geldiği konu gecenin 2 sinde elektrik süpürgesi mi çalıştırıyorsun, yani akıl var mantık var apartman hayatında böyle bişey olabilir mi?

adama diyorum bak senin alt katında hidrofor var, kalorifer sistemi var, orada pompalar motorlar çalışıyodur sen onu duyuyosun, ne işim olur benim gecenin 2 sinde elektrik süpürgesiyle, çamaşır makinasıyla anlamıyor.

derken kapıştık bu adamla, baktım buradaki herkesi de tanıyor, doktorlar, emniyet personeli, hakimler, savcılar vb vb.

mahkemelik olduk, pis bi numara yaptı, baktım ki artık bununla uğraşmam gerek bi kaç yeri aradım, öyle pişman oldu öyle pişman oldu, öyle bi hale geldi ki, mahkemede hakime yalvardı, iftira attım bana hiç bişey yapmadılar, allah belamı versin mahkeme biter bitmez taşınıcam diye.

o yüzden arkadaşa mesaj attım ismini soy ismini öğrenmek ve lokasyon sormak için.

benim dediğim vatandaş mafyavair bir yapıda takılıyordu, kadın satma, uyuşturucu, ayrıca istanbulun çok lüks bi semtinde benzinliği var, evet benzinliği varken bu dediklerimle uğraşıyor vb vb.

polise göre çok tehlikeli olarak nitelendirilen birisiydi swh.

bazı tipler var böyle, beline silah takıp ne bileyim iki üç kişiyi tanıyıp veya azcık forslu bir devlet görevinde olup karşısındakini tanımadan etmeden bilmeden tehditler savuran, dayı dayı haraketlerde bulunan. işte o tür adamlar yukarıdaki gibi şekilden şekle sokmaya bayılıyorum.
  • Fodera  (29.08.19 09:48:13 ~ 09:51:03) 
@john bloor +1


  • eeb  (29.08.19 09:50:04) 
Kadınlara evde bile huzur yok gerçekten. Polise gitsen,o da adam bul dövdür diyecek. Bana dedikleri gibi. Ekşi gundemine taşıyın bence. Sokağa çıkcak o saatte orada ne işin var,diyorlar. Evde oturuyorsun evdesin ve güçsüzsün diye birileri seni rahatsız ediyor.


  • banacevaplazım  (29.08.19 09:55:38) 
bu magandalara karsi sustukca, sessiz kaldikca, medeni olmaya calistikca daha cok bagirmalarini saglarsiniz ancak. oncelikle yukardan kufur tehdit savururken kameraya cekin. gorsun kamerayi da. muhtemelen kamerayi gorunce daha cok hiddetlenir, daha ayarsiz kufreder. bir de sahidiniz olsun yaninizda. beraber savciliga gidin. kadina siddet boyle gundemdeyken kan alirlar onun umugunden.


  • jimicik  (29.08.19 10:16:45) 
yer neresi?

vallahi ben diyorum ki benim gibi 3-4 kişi daha varsa sevabına gidelim adamı korkutalım.
olmadı dövelim.
aksiyon arıyorum zaten hayatta.
küfür etmek istemiyorum ama bunun gibi pijleri tokatlamak lazım evde erkek yok diye kadına yükselen.
  • alt4y  (29.08.19 10:18:26 ~ 10:19:18) 
eve güvenlik kamerası taktırın, 1 tanesi balkondan aşağıyı görsün diğeri daire kapısını, sesli kayıt yaparsa güzel olur, ondan sonra sadece bekleyin.


  • Fodera  (29.08.19 10:18:33) 
6'da da ev süpürülmez herkes o saatte uyuyor olur, insanlar işe gidecekler, annen de süpürgesini öğleye doğru çalıştırsın. bence ortak bir yol bulun.

tabi tehdit başka bir konu.
  • for day to break  (29.08.19 10:31:20 ~ 10:31:46) 
babannem yaşlı 84 yaşında bişeyler dökmüş akşam yemeğinde annem onu süpürmüş ve diğer yorumlarda da belirttim sonradan aslında hep öğlen süpürüyoruz onu da istemiyorlar her gün süpürmeyecekmişiz, öğlen uyuyorlarmış süpürmeyecekmişiz. e sabah erken ve akşam da süprülmez mevzu süpürge de değil hastalık derecesinde sorunlu biri


  • eskidim  (29.08.19 10:38:47 ~ 10:40:33) 
Bu tarz magandalar kadınlara şiddet uygulayanlar serbest kaldıkça daha da çoğalıyor. Magandalara hiçbir şey olmuyor ama sen şimdi kapısına insen, ya da "ne var lan" desen gider seni şikayet eder. Sen ceza alırsın. Bu tarz o kadar çok şikayet okudum ki, hepsi medeni insanların zararına sonuçlanıyor. Ya sen ya ben ya da başka kadın haberlere çıkacağız illa. Geçmiş olsun!


  • geçerkenugradım  (29.08.19 11:01:34) 
bir arkadaş da yazmış yer neresi? beş on erkek gelelim buradan toplanıp annen de evi süpürsün. biz de balkondan hayırdır bilader deriz


  • topkapiaksaray  (29.08.19 12:06:09) 
istanbul büyükçekmece
sağ olun a dostlar

  • eskidim  (29.08.19 12:06:36) 
+1 olarak beni de yazın gelir korkuturuz gerekirse biraz da biz küfür ederiz.

hatta hepimiz evdeyken süpürgeyi açar gürültü yaparız balkona çıkıp bağırmaya başlayınca da direk çökeriz tepesine.
  • reanarchy  (29.08.19 15:05:26) 
+1 adres verin gelelim


  • hurt  (29.08.19 16:16:18) 
şurda toplananlar hayrına benim üst komşuyu da dövse. bunlar hem gürültü yapıyor hem kavga ediyor hem maç izlerken küfrederek bağırıyor tepiniyor. biz kapılarına gidip rahatsız oluyoruz diyince oğulları bize küfrediyor bağırıyor tehdit ediyor, bir tanesi bi kere yakama yapıştı. kötü komşu çok kötü bi olay,taşınmadan kurtulmak zor. yirmi senedir oturduğumuz yerde onlar belalıymış diye kimse ses çıkarmıyor. kaç defa tehdit ettiler ama apartmandan kimse bize şahitlik etmiyor başı belaya girmesin diye.

Bu arada her gün elektrik süpürgesi çalıştırılması hoş bir şey değil. onu da eklemeden geçemicem. bazısı yeri kazıyarak süpürüyor, fırça kullanmıyor. o zaman aşağıya çok ses gidiyor. sizin komşuların derdi başka belli tabii.
  • windows95  (29.08.19 16:24:53) 
İzmirdeyim ama gelirim. Geleni de getiririm. Ama anne böreği isterim.

Kadına saygı.
  • Mirket  (29.08.19 16:58:14) 
Evimiz tek odali zaten 5 dk filan suruyo supurmek kucucuk yer


  • eskidim  (29.08.19 17:13:08) 
tek odaysa ve 5 dk ise ne sorunu ya. bizim tepedeki manyak hilafsız 2 saat yeri kazıyor.
adres ver ben de geliyorum o zaman

  • windows95  (29.08.19 18:02:12) 
dağdan gelip bağdakini kovuyorlar millete bak. bunu bence ev sahibiyle bi görüşün. ev sahibi ne diyor?


  • false pretension  (29.08.19 18:48:26) 
Bu arada adam dovenler, göz korkutanlar varsa bize de yardımcı olsunlar.


  • banacevaplazım  (29.08.19 18:54:37) 
bu adamı dövmeye gitsek mi?


  • alt4y  (19.11.19 12:59:20) 
  • Hakan1980  (19.01.20 00:07:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.