[]

Son zamanlarda kefkene gittiniz mi? Nasıl bilirsiniz?

Hafta sonu sevgiliyle kafkene gitsek nasıl olur, denizinden memnun kalır mıyız? çevreden insandan yana bi sıkıntı yaşar mıyız?

İyi akşamlar teşekkürler


 
Geçen pazar oradaydım, iğrenç bi kalabalık var. Günübirlikçi dolu ve bu insanlar bölgedeki keko tipler. Aile de keko, sadece keko erkek olarak değil. Şemsiyelere çarşaf asmalar şalvarla takılmalar falan... Kerpe daha sakin olur dedik oraya gittik orası da öyle. Şezlong bulamadık öyle diyim.

Hafta içi belki okay ama sonu no, asla.
  • Bruce  (29.08.19 00:33:16) 
karasu in kefken out


  • kablelvuku  (29.08.19 07:53:27) 
2 metrelik dalgalarla sörf yapacaksanız evet. Ağustos bitince karadeniz iptal olur bilginiz olsun.


  • neysene  (29.08.19 16:45:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.