[]

Konsantrasyon icin ilac

Merhaba yogun ders calismam gereken bi donemdeyim. Sunu merak ediyorum concerta ritalin ve sanirim ayni kategoride olmamakla birlikte modiwake kullanan var mi aranizda ve derse/ ise yogunlasma sagladi mi? Bu ilaclarin dikkat daginikligi odaklanamama sorunlar icin faydasini gercekten deneyimleyen var mi? Yoksa uzun vadede faydadan cok zarar mi verir? Tesekkur ederim cevaplar icin




 
nootropil'e de bir göz atıver istersen. dediklerin reçeteli ilaçlar.


  • portakalli sodyum  (28.08.19 00:24:04) 
Psikiyatriste gidin, lütfen kafanıza göre ilaç kullanmayın.


  • sys coyg  (28.08.19 01:09:06) 
Gerçekten ADHD tanınız varsa ve psikiyatr ilaç kullanımına gerek görmüşse bu ilaçları kullanmanız gerekir. Örneğin bende hayatı zindan edecek derecede ADHD var ve ders çalışmamak gerçekten dikkat eksikliğinin başıma açtığı sorunlardan en küçüğü herhalde. Asla yol ve yer ezberleyememek, hiçbir şeyi planlı programlı yapamamak, film izlemeye bile odaklanamamak, her şeyi ertelemek, karşındaki insanı dinleyememek vs. vs. bir sürü problemim vardı ve o noktada concerta gerçekten iyi geldi. Fakat ''ders çalışamamak'' ilaç tedavisi gerektiren bir şey mi ? Kim çok isteyerek ders çalışıyor ki ? Canınız ders çalışmak mı istemiyor yoksa hakikaten bir dikkat probleminiz mi var emin olun önce ve sonra da doktora görünün. Hayatta herkesin dikkatini vermekte zorlandığı şeyler var ve bunlardan biri belki de birincisi ders çalışmak. O yüzden dikkatinizin çabuk dağıldığı tanısını ders üzerinden koymayın.


  • evandro roncatto  (28.08.19 03:43:30) 
modiwake ritalin türevleri ve otrivine modern tıbbın en güzel nimetleri. komple kafa naklidiyoruz deseler bunlar kadar etkilenmem.


  • denek hayatım  (28.08.19 03:50:39 ~ 03:51:26) 
@sys coyg kesinlikle kafama gore ilac kullanmam zaten sorduklarim bi arkadasin da belirttigi gibi receteli ilaclar gidip alamam. Doktora gitmeden once kullananlarin deneyimlerini merak ettigim icin sordum. Sivilce kremini bile doktora gitmeden kullanmam. Yanlis anlasilmasin. Soruyu okuyan olursa da kotu ornek olmayayim. Tesekkurler uyariniz icin.


  • hindistan cevizi  (28.08.19 09:52:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.