[]

yakin zamanda isvicre'ye gidecek biri var mi?

pek umudum yok ama gene de sorayim. isvicre'den bir kulaklik almistim. bozuldu. benim icin bu urunu servise verip geri getirecek biri var midir? muhtemelen degisim yapacaklar yeni urunu beraberinde getirecek.

ben boyle seyleri parasiz yapabilecegim icin ucretsiz yapilmasini beklerim. teslim aldigimda kahve, bira veya yemek ismarlayabilirim.

urun kutusu: 20cm en 8 cm boy 20 cm derinlik
urun kutusu su: apollo-singapore.akamaized.net

 
sadece gitmesi değil geri de dönmesi de lazım gibi. isviçre'de tam nerede bi de? merkezdeyse olur ama, dolmuşa falan binilecekse, senden dolmuş parasını istemesi normal bence.


  • hasmetizm 2046  (27.08.19 16:09:30) 
evet dogru. yeri de sikinti:( bir numarayi arayip kayit yaptiracak ve en yakin neresiyse oraya gitmesi gerekecek. yol parasini veririm.


  • dokunmakalbime  (27.08.19 16:31:06) 
olmuyor cunku firma kargo kaabul etmiyor. anca yuzyuze aliyirlarmis.


  • dokunmakalbime  (29.08.19 00:49:19) 
iki hafta once filan olsaydi ben yeni geldim, isvicre'deyim. duzenli de (2-3 ayda bir) gelip gidiyorum ama isvicre'nin neresinden aldiniz? hangi firmadan aldiniz? yoksa sorun degil, alip degistirirdim.


  • fraise  (29.08.19 01:53:56) 
@duygusuzromantik: ya sorma ya. aptal bir sistem yapmislar. internet sitesinden chat kismindan sordum. onlar da portekizden cevap veriyormus. bana dedi ki kesinlikle kargoyla urun kabul edilmiyor. bizzat getirmeniz lazim. baska bir telefon verdi. pisman oldum ya bi daha yurtdisindan almiycam.ben almanca bilmedigim icin elim kolum bagli. cok da anlamiyorum neler yaziyor orada diye.

@fraise, fust'dan almistim. ama faturayi bulamiyorum. tr'deki servisi aradim problem olmayacagini soylediler. ne zaman gideceksin bi dahaki sefer? bi de almanca biliyor musun? ben tr'de oldugum icin ve almanca bilmedigim icin her yonden elim kolum bagli. sen bu isi kendi isinmis gibi ustlenip halledebilirsen cok buyuk bir iyilik yapmis olursun. bunu maddi olarak olmasa da manevi olarak kesinlikle karsiliksiz birakmam. ben de 3 ayda 1 portekize gidiyorum. orada yada istanbul'da bir ihtiyacin falan olursa ayni sekilde yardimci olurdum. guven problemi yasiyorsan da telefonumu, ev, is adresimi falan verebilirim.

bu arada kulaklik pahali bir kulaklik. ucuz bisey olsa kimseyi yormam. bide hic birsey yapmamalari gibi bir ihtimal de sozkonusu. o yuzden boyle birseyi bedavaya yaptirma derdimdeyim. yoksa adamlar hicbirsey yapmazlarsa elimde bozuk bir kulaklik ve bosa harcadigim getir-gotur masrafi olacak ki bu durumda kendimi aptal gibi hissedecegim. yoksa cimri oldugumdan degil. bi de ben de boyle birseyi bedava yapardim. umarim anlatabilmisimdir derdimi.
  • dokunmakalbime  (04.09.19 10:12:14 ~ 10:25:19) 
firmayi telefonla ara, mutlaka ingilizce bilen birini bulurlar.


  • JohnOakley  (04.09.19 10:15:49) 
aradim. ingilizce bilen var. ama dedigim gibi portekizde cagri merkezi. onlarin da hizmet kalitesi pek meshur. insiyatif alma, istisnai durumlarla ilgili cozum uretme konusunda hic birsey yapmiyorlar ve direkt isvicreye elle gonderin diyorlar. biliyorum cok sacma ve yanlis; ama ben turkiye'de almanca ozurlusu bir turk olarak daha fazlasini yapamiyorum.


  • dokunmakalbime  (04.09.19 10:22:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.