[]

Bana telefon seçelim mi?

1- www.hepsiburada.com

2- www.hepsiburada.com

3- www.hepsiburada.com

4- www.hepsiburada.com

telefonu genelde telefon ve basit uygulamalar için kullanıyorum. şarj süresi ve kamera kalitesi önemli. bir de mümkünse uzun süre kullanayım almışken.

bunların hangisini alayım? yoksa bunlar değil şunu al diyeceğiniz bir model var mı?

teşekkürler.

 
yillarin samsung kullanicisi olarak ben de samsung diyorum.

yalniz hepsiburada'dan telefon mu alinir? sonra gelip agliyorsunuz hepsiburada rezaleti diye.

bu kadar cok guvenmeyin herkese.
  • batlegolas  (27.08.19 11:39:53) 
Şimdi psmart2019u direkt eleyin o paraya 3gb ramli alet alınmaz 1 sene sonunda çöpe döner alet.
Kameralara gelince en grensiz, gece çekimleri en iyi ana kamera note7de. Fakat ekran deneyimi iyi olsun derseniz samsung a50 amoled sunuyor diger seçenekler lcd iken. Xiaomi garanti konusunda ne yazık ki tökezliyor resmi garantisini sunan evobt ile alakali sikayetleri okuyabilirsiniz ufak bir arastirma ile.
Xiaomi işlemcisi ile de bir tık onde bana kalırsa. 3 telefonun da şarj konusunda problemi yok. A50 alacaksaniz da resmi samsung garantilisi daha ucuz.
www.hepsiburada.com
  • karacigerim vur kadehlere  (27.08.19 11:53:44) 
p smartı eledim. a50'nin yenisi çıkacak a50s diye. Kamerasını güncelliyorlarmış 1 ay sonra çıkacak sanırım. 6 ayda eskidi telefon resmen, klasik samsung hareketi. alınabilir duruyor yine de a50.
p30 yetkili servis garantisinde olması güzel ama android savaşlarında ne olacak hala biraz ortalık karışık.
Kamera testlerine kendiniz bakıp inceleyin. Gece çekimi ya da portre mi daha çok kullanıyorsunuz neler ihtiyacınızı karşılayacak ona göre satın alın.
mi 6 kullanıcısı olarak gider note 7 alırdım. Tüm aileme, ailemin iş arkadaşlarına aldırdım herkes memnun şağomilerden.
  • bahoho  (27.08.19 11:57:54) 
Bir de mi9t var notch'suz telefon istersen.
urun.n11.com

  • bahoho  (27.08.19 12:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.