[]

Yalova Kaytazdere Yüzmek İçin Uygun mudur?

10 yıl önce mayıs başında yüzdüğümde kimseler yoktu ve çok berrak görünüyordu. yakın zamanda tecrübe edeniniz var mı, hala temiz sayılır mı?

ek: yalova'da temiz, olabildiğince sığ ve az dalgalı alternatif var mı?


 
fıstıklı plajı derim. plajın ortasından geçen dere ile sol taraftaki liman arasında kalan bölüm.


  • duster  (27.08.19 11:39:01) 
@duster dere çok soğutuyor mu plajı? suyu nasıl?


  • ete summera  (27.08.19 12:13:07) 
Haftasonu gittim. Kaytazdere Saralkent'e. Gitmez olaydım, insanlar nasıl bu kadar pislik içerisinde yüzebiliyor anlamış değilim. İskeleden 1 kere atladım ve çıktım. Suyun dibi gözükmüyor ve kıyı yosun içerisinde.

Not: Doğma büyüme Karamürselliyim.
  • Lucidream  (27.08.19 13:55:16) 
@ete: derenin suya en ufak bir sıcaklık katkısı (eksi olarak) yok. gemlik körfezinin en güzel denizi fıstıklıda.


  • duster  (28.08.19 08:44:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.