[]

LoL Sup şampiyon tavsiyesi

Arada girip bi iki el atıp çıkmalık LoL oynuyorum. Mainim diyecek kadar da oynamıyorum aslında ama genelde Lux support oynuyorum. Lux mid şampiyonu normalde ama midde rezaletim, sup olarak yanımda iyi bi adc varsa kill+assist'te adc kadar hatta belki daha fazla skor yapıp fena bi oyun çıkarmıyorum.

Lux'ın ultisiyle arada midden kill çalmak falan aşırı hoşuma gidiyo mesela, sniper gibi uzaktan indiriyorum hsdhds Işığın Leydisi <333

Lux dışında o kadar olmasa da Janna oynuyorum biraz. Onun da hasar özellikleri iyi olduğu için oynaması kolay geliyor. Kalkan özelliği, ultisi falan da iyi yani sup'ın hakkını veriyor.

Şimdi mavi kristallerimi harcayıp yeni bi şampiyon açmak istiyorum da bu ikisi gibi Sup oynanabilecek ama skor da alınabilecek, damage özelliği fena olmayan başka şampiyon öneriniz var mı? Sona ücretsiz rotasyondayken bi iki maç atmıştım. O daha saf sup gibi ama yine fena değildi aslında. Onu mu alsam acaba diye düşündüm ama başka öneriniz varsa onların da oynanışına falan bakabilirim internetten.

Bi de Lux gibi aslen sup olmayıp sup'ta iyi iş çıkaran şampiyon da olabilir..

 
ashe yürü başkan. kolaydır öğrenirsen sağlam kill kasarsın...


  • Tears of Devil  (26.08.19 20:51:47) 
Karmanın hasarı da iyiydi, kalkanı da var. Sona aramda çok eğlenceli bence. Denemek lazım antreman modu mu bir şey gelmişti. Orada deneyerek seçebilirsin. Ya da Lux a en benzeyen hero Morgana. Onu al geç bence.


  • artcilly  (26.08.19 20:55:31) 
@Tears of Devil
Ashe oyunda ilk oynadığım şampiyon. Onu da seviyorum aslında ama o direkt adc gibi ve bazen fena oynamasam da çok da iyi değilim sanki onda. Q kullanmayı bi türlü ayarlayamadım.

@artcilly
Karma'ya hiç bakmadım bi bakayım. Morgana son oynadığım oyunda karşımdaydı, baya parçaladım ayıptır söylemesi xd ama fena değil gibi sanki. Zaten oyunda hep çıtı pıtı kız herolarla oynuyorum ya bi Ahri'yi hiç beceremedim bu kontenjanda dshhsd
  • nundu  (26.08.19 21:03:31) 
kolay bir şampiyon istiyorsan sona, biraz daha teknik isteyen bir şampiyon olsun istiyorsan pyke. onun dışında zyra veya brand de deneyebilirsin. hepsi çok güçlü destekler.


  • fayfim  (27.08.19 00:09:40 ~ 00:11:25) 
veigar, bard, teemo plase yuumi


  • mutlu yillar sana  (27.08.19 08:24:58) 
yeni herolardan pyke'ı öneririm. ben sup brand oynuyorum. early gamede 1-2 kill alınca baya iyi damage vuruyorum. hatta adcyi geçtiğim oluyor özellikle kill çalayım ben demediğim halde. ultisi çok vuruyor çünkü. ama rakip tank sup alınca patates olma ihtimalim artıyor ekstra dikkatli oynuyorum. minyon arkası oynayıp arada sırada w atarak rahatsız ediyorum. lux biraz daha garantici bir hero. brand daha riskli aslında. lulu çok iyi bir sup bence. adcsini çok iyi koruyor. ama pek kill alamıyorsun. belki soraka olabilir. soraka baya kaliteli bir sup ama hedef ben miyim tayfun diye oynuyorsunuz oyunu. herkes size focus atıyor.


  • golgi aygıtı  (27.08.19 08:31:14) 
Bu arada adc için tristana da öneririm. W sayesinde kaçman, e sayesinde son vuruş yapman kolay olur. Ultisi de kurtarıcı. Mm canım tristanam ^^


  • Tears of Devil  (27.08.19 11:38:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.