[]

İçki içen duyurucular

Cocuklugum ve ergenligim boyunca bircok kez bira icmeye calistim, ama yok abi tadi igrenc. Yakin zamanda sarap da denedim. Ucuz da degildi hani, kaliteliydi. Ama o da cok lesti.
Tatlarini hic begenmedim.

İcki icen kisiler tadi icin mi iciyor, yoksa kafayi hos ettigi icin mi sirf?

Hakikaten les gibi ya. Herkes icki gurmesi olmus, bi ben mi sevmiyom bunlarin tadini?

 
alışık olman lazım, durduk yerde şekersiz çay içmeye başlamak gibi bir şey. alışkın değilsen lezzetsiz ve acı gelir. birayı soğuk içmelisin, eğer çok iğrenç geliyorsa tadı light biraları deneyebilirsin. mesela bomonti fabrika gazoz gibi, içimi kolay.

edit: şarap için meyve şaraplarını deneyebilirsin, ya da cider deneyebilirsin onların da içimi kolay.

eksisozluk.com
  • aziz dostum jack  (26.08.19 18:31:37 ~ 18:39:57) 
Gin tonic dene. Kola ile vodka dene. Kola ile viski dene.
Sonra konuşalım.

  • ozdek  (26.08.19 18:32:18) 
pahalı şarap tatlı olacak diye bir kural yok ki. şarabın da biranın da bir sürü çeşidi var. doğrusunu denememişsindir. ayrıca bu ikisi dışında da bir çok alkol var, kokteyl var, var oğlu var.


  • elorelia  (26.08.19 18:32:28) 
Ben de sendenim.
Bu zamana kadar içebildiklerimi hep sek ve çiğnemeden yutma şeklinde ağzıma değdirmeden yutabildiğimde içtim. Dudaklarıma, dilime, damağıma değerse direkt püskürme hissi geliyor çünkü tatları gerçekten iğrenç.
Kokteyllerin alkollülerinin tadı iğrenç geliyo mesela, sanki tadını bozuyomuş gibi alkol. Alkolsüz içince oh diyorum mis gibi meyveler.
Bi tekilayı arka arkaya içebiliyodum 4-5 tane, o da direkt yutulduğu için sanırım. Ama o özelliğimi de kaybetmişim 2 hafta önce malesef 1 shot yapıp 5 dk sonra kustum wc’ye koşarak hem de.

Edit: Benim gibi mide bulantısı yaşamadan en hızlı şekilde sarhoş olmak isteyenler için öneri varsa, takipteyim.
  • megalomaniac  (26.08.19 18:34:17 ~ 18:38:23) 
miller gibi olanlar içmeyenler için daha uygun. bana da alkolün ve çayın tadı kötü geliyor. su ve meyve suyu dışında bir şey zor içiyorum.


  • Neill  (26.08.19 18:35:07) 
''İcki icen kisiler tadi icin mi iciyor, yoksa kafayi hos ettigi icin mi sirf?''

kafayı güzel yaptığı için içiyorum.

*tadına alışınca içiyorsun ya. Ben bir ara viski sevmezdim, çok ağır gelirdi ama zorladım kendimi ve şimdi seviyorum. Şarap eskiden sevmezdim, hala sevmem ama zorluyorum kendimi zamanla severim herhalde :D Millet olarak rakı ve vodka müptezeli olduğumuz için onlara doğuştan alışkın oluyoruz.
  • eazy  (26.08.19 18:37:04 ~ 18:39:19) 
Icki icmeye harika tadi yuzunden baslayan yoktur. O nedenle ilk baslarda bolca likor, kokteyl iciyordum. Bira ve sarabi oldugunca az tuketiyordum.

Simdi sadece tadi icin iciyorum (yas 29). Kafama silah dayanmazsa Jägermeister gibi seker basilmis bitki surubunu icmem.

Kotu icki tek secenekse, maden suyu ismarlarim yine de kotu bira ya da sarap ismarlamam. Ikisini de cok severek ve sadece tatlari nedeniyle icerim.

Pahali her sarap sizin damak tadiniza uymayabilir zaten. Ben de agir Piedmont saraplarini cok sevmiyorum. Asfalt ve deri notalari beni inanilmaz rahatsiz ediyor sarapta mesela. 50 Euroluk sarabi begenmeyip, 5 Euroluk sarabi ona tercih edebilirim.
  • buf-e kür  (26.08.19 18:39:25 ~ 18:46:01) 
Çokonatla güzel gidiyor, tavsiye ederim


  • Bu vaka baya şi  (26.08.19 18:41:18) 
tadlarını seviyorum ben. Şarap ve Rakı pek sevmem. Bira, tekila, vodka, cin ve kokteyl içmeyi severim. Özellikle kokteyller cidden ayrı bi dünya. Yapamasam da internetten yapılışlarını falan da izlemeyi çok severim.


  • nundu  (26.08.19 18:46:27) 
şarabın tadını güzelleştirmek istiyorsan, beyaz şarap al, kalitesi önemli değil, içine fruko koy. muhteşem bir içecek oluyor.


  • hem şişko hem deli  (26.08.19 18:54:22) 
Alkol dandik ben de tuketmeyi sevmiyorum.

Ancak biranin tadini ve kaliteli sarap tadini seviyorum. Tadini begenerek iciyorum. Tipsy yapmasi da bonus oluyor.

Sicak zamanlarda bunaldiginda tiss diye buz gibi sisesini actigin biradan aldigin o ilk yudum cidden iyi hissettiriyor.
  • AlsterWasser  (26.08.19 18:55:38) 
Tadına da alışılıyor da asıl içme sebebi beyni uyuşturması.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.08.19 19:00:10) 
Koyu renkli biralardan dene


  • nax  (26.08.19 19:17:35) 
Tadını sevdiğim için içiyorum.sadece kafamı güzel yapıyor diye leş diye tabir ettiğiniz birşeyi içmem.ve söylediğiniz gibi fiyat büyük bi kıstas değil, özellikle şarapta.çoğu insanın ucuz uyduruk dediği italyan lambrusco şaraplarına bayılırım, yazın bol buzla 2şişe içebilirim.beyaz şarapla çok aram yoktur ama procesco favorimdir mesela.10dolara son derece lezzetli procescolar var mesela piyasada.tamamen damak tadıyla alakalı bu, çoğu insan sırf tadı hafif diye miller ya da corona tarzı biralar içer.ama benim için en gereksiz biralardır, ipa tarzı biraları severim, o yoğun ve güçlü tadı seviyorum, içerken zevkle içiyorum her yudumu.damak tadınıza uygun şeyleri henüz keşfetmemişsiniz bence.


  • astrid  (26.08.19 20:08:29) 
normalde sıcak soğuk içeceklerde tatlı seviyorum, alköllü içeceklerdede tatlı seviyorum. birde her içkiyi herkes sevecek diye bir şey yok. biraz da muhabbetin tatlılığı götürüyor olayı.


  • selam  (26.08.19 21:15:26) 
hic bulasma gerek yok. birak eksik kalsin. sigara gibi dusun. insan alisinca alisiyor ama alismayan biri icin hicbir albenisi yok ve olmamaya devam etsin. zaten batida artik icki icmemek moda. turkiyeye trendler cok yavas geliyor ama eninde sonunda anlasilacak.


  • hot potato  (26.08.19 21:21:43 ~ 21:22:18) 
Kafasi icin.
Ama biranin tadi bazen cok guzel geliyor. Bazen de igrenc geliyor.
Koyu renkli biralar denmis, aksine koyu renklileri hic icemezsin.
  • stavro  (26.08.19 21:23:51 ~ 21:24:38) 
şimdi şaraptan şerbet tadı bekliyorsanız tadı kötüdür.
şarabın tadı şarap gibi biranın tadı bira gibi viskinin tadı viski gibidir.

ben acı biber yemem mesela tadı çok kötü. millet nasıl yiyor anlamıyorum.
  • dedim dedim de kime dedim  (26.08.19 21:26:43) 
Cider, baileys, şargoz deneyebilirsin. Birayı yorgunken, iş çıkışı falan görsem ağzımın suyu akar. Tadını seviyorum.


  • baal  (26.08.19 22:30:47) 
Ben içki içmiyorum ama sigara da benim için öyle.Hiç bir türlü kokusuna alışamadım nefret ediyorum.


  • SigmaKlim  (30.08.19 01:20:11) 
Kafayı güzel yaptığı için içiliyor. "Tadını seviyorum ayol" diyen kim varsa toptur.


  • goodz  (30.08.19 01:31:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.