[]

Sigorta şirketi beni ortada bıraktı

Geçtiğimiz Çarşamba kaza yaptım, aracın sadece önünü vurdum. Eksper bugün gelmiş ve arabada hava yastığı açılmamasına ve kaportada hasar olmamasına rağmen ağır hasar ve pert arası bir miktar belirlemiş.

Ancak Çarşamba günü Çeşme'ye gidecektim. 1 sene boyunca bu tatili bekledim, ödemesini yaptım ve otobüsle seyahat edemediğimiz için gidemiyorum. Şu an iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

Aracın durumu belli olmadığı için kasko yedek araç göndermiyor. Kaldı ki onarıma karar verseler bile araç artık ağır hasarlı olacak. Halbuki Şaşmaz'daki ustalar bunda bi şey yok hallolur demişlerdi. Pert olursa da araç vermeyecekler ki zaten karar hiçbir türlü 2 güne çıkmazmış.

Aşırı sinirli ve çaresizim şu an. Yok mu bunu çözmenin bir yolu ya?

 
araba kiralayabilirsiniz.


  • karsiyakaliyiz  (26.08.19 18:12:18) 
@karsiyakaliyiz

Zaten ucu ucuna ayarlamıştık bu tatili. Araba kiralayacak durumum yok zaten sanırım tatilden dolayı fiyatlar da yüksektir..
  • jacque  (26.08.19 18:22:09 ~ 18:22:26) 
kasko zaten araba tamir süresince ücretsiz araç sağlıyor diye biliyorum vardı sanki böyle bir şey


  • baknedicem  (26.08.19 18:23:32) 
@baknedicem

Evet ama tamir kararını henüz vermemişler. Perte çıkıp çıkmadığına karar vereceklermiş ve bir haftayı bulurmuş. Bana Çarşamba ya da Perşembe lazımdı araba.
  • jacque  (26.08.19 18:28:00) 
kasko poliçesini incelediniz mi? durumu belli değil, araç veremiyoruz gibi bir bahane garip geldi. araç servise çekilir, eksper inceler ve raporuna göre araç tahsis değilir. poliçede yazar maksimum kaç gün olabileceği.

kasko yedek araç vermemek için kırk takla atar zaten. açın poliçeyi okuyun derim ya da aracı firma ile yaptırdıysanız onlarla bir görüşün.
  • elorelia  (26.08.19 18:28:30 ~ 18:29:27) 
Sigorta şirketini arayın tahkime gideceğim zararım için dava açaçacgım diyin


  • kisa  (26.08.19 18:47:40) 
Teşekkürler şimdi eve gidip poliçeyi okuyacağım. Umarım çözülür bu sorun..


  • jacque  (26.08.19 19:08:07) 
Mevcut exper ile görüşüp aracı perte çıkartmaya çalışın. Yemiyorsa Exper değiştirme hakkınız var, sigorta şirketiniz ile görüşün. Geçmiş olsun.


  • yekkyea  (26.08.19 22:36:46) 
Kasko - sigorta işlerinin büyük bir çoğunluğu acentenizde bitiyor. Eğer acenteniz, sigorta şirketi için iyi konumda olan bir acente ise poliçenizde olmasa bile size ikame araç ayarlayabilir.

Kısacası acentenizle görüşün.
  • talasas  (26.08.19 23:45:16) 
servis eksperi şerbetlemiş. sizde magdurum da magdurum diye geziyorsunuz.en büyük yanlışı kazadan sonra seçtiğiniz servis olmuş. şimdi yetkili servisti falan diye kendinizi avutmayın.


  • paudi  (26.08.19 23:52:58) 
@pauidi

Direkt bizi oraya yönlendirdiler. Hatta biz kendi servisimize çektirmiştik de araba babamın üzerine olduğu için aklına girip çekiciyle yetkili servise aldırdılar.
  • jacque  (27.08.19 00:03:32) 
Demekki haklıymışım. Bende 2 kere bu kazıktan yedim. Şimdiden geçmiş olsun. Arabanızı alırken stepne, paspaslar, küllük, çakmaklık, klima gazı vb. Kısımları kontrol etmeden almayın.


  • paudi  (27.08.19 13:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.