[]

yurt içi aktarmalı uçuş sorularım

cuma günü saw-esb-ogu yönünde aktarmalı biletim var. puanla aldım bi tek aktarmalı vardı o yüzden böle oldu. gelelim sorulara.

saw-esb kalkış 18:10 - varış 19:15
esb-ogu kalkış 20:10

1- saw kalkışında rötar olursa diğer uçak beni bırakıp gidecek mi, nasıl olacak?
2- bavul olcak yanımda, saw'dan vericem ogu'den mi alıcam?
3- saw'da makineden bilet yazdırıp kontuara gidiyoruz. her iki bileti de makinede mi yazdırıcam?
4- bazen uçuş sonrası görüyorum borudan çıkarken transit yolcu diye ayırıolar. beni de öyle ayırcaklar mı yoksa diğer uçuşa kendim mi gidicem.
5- esb'de bilet yazdırmıcam heralde tekrar di mi?

 
Biletleri ayrı ayrı almadığını varsayarsak;

1- Uçak seni biraz bekler, rötar uzayacak gibiyse seni beklemez ancak havayolu sana bir sonraki seferden bilet verir ücretsiz olarak.
2- Bavulu SAW'dan verip OGU'dan alacaksın. ESB'de bavulla işin yok.
3- SAW'da bileti yazdırırken sana iki tane biniş kartı verecek.
4- İç hat transit yolcu olacaksın, bu tabelaları takip edebilirsin. Boş yere güvenli bölgenin dışına çıkmana gerek yok.
5- Hayır.
  • cakabo  (26.08.19 16:23:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.