[]

En iyi kahve makinesi

Otomatik bi kahve makinesi alayım diyorum espresso için ama milyon markası çeşidi var çıkamadım işin içinden.
Klasik nespresso alıp geçeyim mi? Böyle süt falan konulup latte neyin yapanı da var ama o biraz fanteziye giriyor. Bi de dolce gusto var sanırım sütü de kapsülle yapıyor ki yapay süt olayına çok sıcak bakmıyorum.

Önemli olan kapsüllerin kolay bulunması ve uygun fiyatlı alternatifleri olması zira kahve makinesi bi kere alınıyor sonrasında kapsül ise sürekli alınması gereken bi şey.
Bu yüzden nespressoya baya yakınım, ama onun da çeşitlerine var. Hangisi iyidir? Ya da delonghi bosch lavazza falan mı alayım? Her türlü öneriye açığım. Teşekkürler.

 
Niye kapsullu makina bakiyorsunuz?
Otomatik ogutuculu bir makine alip gecin derim. Istsdiginiz cekirdegi kullanirsiniz hem ve cekilmis almayacaginiz icin uzun da dayanir.

  • kuehles blondes  (26.08.19 03:06:10) 
Kapsüllü pratik çünkü, iş yerinde var baya 20 saniyede mis gibi kahve ki kapsüllerin tadını da beğeniyorum.
Kapsüllerden hangisini tavsiye edersiniz? İngilterede yaşıyorum, büyük ihtimalle amazondan alırım.

  • bir nick var benden iceri  (26.08.19 11:41:32) 
amazon de üzerinden black friday zamanı almıştım, çok mutluyuz kendisiyle. öyle latte falan yapmıyor ama taze çekilmiş filtre kahve için çok başarılı.

www.philips.com.sg
  • slogan bulamadik  (26.08.19 12:09:37) 
@Point me at the sky
Melittanın filtre kahve makinesini zamanında amazon.de den almıştım.Şimdi espresso ve latte için çekirdek te öğütebilen bir modelini arıyorum.Var mı tavsiyeniz?

  • arenas  (26.08.19 13:39:32) 
@Point me at the sky
bunları temizlemesi, kireç çözmesi vs. zahmetli midir?

  • slogan bulamadik  (26.08.19 16:05:08) 
@point

teşekkürler :)
  • slogan bulamadik  (27.08.19 14:58:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.