[]

İş takibini nasıl yapıyorsunuz?

Selam plaza insanları,

İş yerinde aldığım terfi ile birlikte, sorumlu olduğum kişi ve işler arttı. Kendi küçük grubumu yönetirken kullandığım yöntemler şuan yetersiz kaldı. Şuan bana dert olan konular:

-Takip ettiğim işler.
-Atadığım işler.
-Gelen çok sayıda mail.
-Her biri birbirinden önemli dökümanlar, dosyalar...
-Toplantı çıktıları ve aksiyonlar.

Sizler çalışırken iş takiplerinizi nasıl yapıyor ve organize oluyorsunuz? Kullandığınız program, aplikasyon veya yöntemler var mı?

 
Asana güzel tavsiye ederim


  • retarder  (25.08.19 20:41:59) 
Outlook masaüstü uygulamasının task manager'ını kullanıyorum. Tüm işim bilgisayar üzerinden olduğu için hatırlatma konusunda bing diye ekrana çıkan hatırlatıcı dikkatimi çekiyor.

Mümkün olan her konuyu sınıflandırıp ayrı klasörlüyorum maillerde ve okuduğum ama o an ilgilenemeyeceğim şeyleri okunmadı işaretliyorum.

Benim için en önemli şey yarım kalanlara dönmek, çok fazla kez bir işi yaparken başka iş giriyor araya. Bu yüzden nerede kaldım diye çok soruyorum.

Yine Outlook takvimini etkinlik için kullanıyorum, hem kendim hem de toplantıya katılacak kişiler için. Not kısmını da kullanıyorum.

Uzun dönemli hatırlatmalarımı fiziksel ajanda üzerinden yapıyorum, notlarımı da oraya alıyorum yazarken aklımda daha kolay kaldığı için.
  • Bruce  (25.08.19 20:48:54) 
sirketiniz kullaniyorsa jira, kullanmiyorsa ucretsiz alternatifi trello isinizi gorecektir. dokumanlar icin tabiki Google Drive. drive ile entegre mailler icin gmail.


  • crucio  (25.08.19 21:01:04) 
bizim şirket google mailde
orada yapılacaklar listesi var, yaptıkça üzerini.çiziyorum

  • sameidiot solo  (25.08.19 21:21:49) 
Yapılacaklar listesi için Wunderlist ve Apple'ın kendi yapılacaklar uygulaması,
Notlar, toplantı notları, döküman biriktirme vs vs için Evernote kullanıyorum

  • roket adam  (25.08.19 21:22:50) 
Bitrix24 + Outlook task manager


  • benbirbenibulup  (25.08.19 21:42:25) 
Ufak not defterim var sürekli yazıyorum. Günlük gibi oldu.


  • [GODDARD]  (25.08.19 22:56:57) 
beni işe alabilirsin, senin yerine takip ederim :D (irrevelant? peki)


  • su nanesi  (26.08.19 01:19:15) 
benim ajandam var oradan program yapiyor aksamlari da oraya not aliyorum gunluk yapilan isleri yarin yapilacak isleri. bu hem kontrol hem yapilmasi gerekenleri bana gosteriyor boylece gecmiste olani da kayit altina aliyorum.


  • turbo sadık  (26.08.19 08:25:41) 
Asana kullanıyoruz sis yerinde. Aradığınız özellikler var.

Bir de Microsoft team var. Kullanmadım ancak yine bu amaçla dizayn edilen bir uygulama.
  • biseysorcaktim  (26.08.19 08:35:48) 
evernote


  • Jesus Christ  (26.08.19 09:33:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.