[]

kaybolan evcil köpekler hakkında

benim bildiğim köpek sahibine inanılmaz derecede bağlıdır. köpek hayranı biri olarak takip ettiğim sosyal medya safalarına sayısız ilan düşüyor şu kadar yıllık köpeğim kayboldu diye. nasıl olıyor ki bu? köpeğin koku alma duyusu vs sahibini nasıl kaybediyor ulu orta yerde? kaçmak mı istiyor?




 
Bir şeyin peşine takılıp kaybolabilir. Özellikle küçük köpekler ilginç gördükleri şeylerin peşine düşüp her şeyi unutuyorlar.

Bunun yanında çalınıyor da olabilir.
  • synthetic a priori  (23.08.19 22:39:13) 
- Genc kopek kacar. Oyun arkadasinin pesinden gider.

- Yeni sahiplenilmis kopek kac yasinda olursa olsun kacabilir yerine alisana kadar.

- Kopekleri hic tasmasiz, uygun ortamda kosturmadiklari icin, tasmasindan kurtulan kopek once deliler gibi kosar, sonra bir bakmisiniz ki mesafe cok acilmis.

- Ergenlige yeni girmis ya da azginlik doneminde olan kopek, ona cekici gelen kokunun pesinden ne olursa olsun gider, duvar - engel dinlemez.

Liste uzar gider.
  • buf-e kür  (23.08.19 22:51:40) 
bir şey ilgisini çekiyor, peşinden gidiyor ve kayboluyor genel olarak.


  • candide  (23.08.19 22:57:04) 
evde beslenen kopekler koku duyusunu yitirir
ciftlesme vakti gelince kopekler gidebilir gittiginde baskalari onu calabilir belediye alabilir araba carpabilir baska kopekler onu bogabilir
bir de rus kurdu gibi yol kopekleri vardir bunlarin isi yolalmaktir genlerinde var gitti mi gelmeyebilir ahaha tuhaf hayvanlar onlar
bir de (tahmin) iyi kopekler olmelerine yakin olecekleri zaman yuvadan ayriliyorlar.
  • turbo sadık  (23.08.19 23:00:12) 
Cins kopekleri calip satabiliyorlar


  • palmtree  (23.08.19 23:39:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.