[]

Salla kazan palavrası

Turkcell 3 saatlik 1gb internet verdi ama 1 saat geçtiği halde hala aylık internetimden yiyor, saatlik olanı hala 1024mb gösteriyor. Arada birkaç kez interneti kapattım bir süre, geri açtım belki düzelir diye, faydası olmadı. Geçen sefer de 1 saatlik 1gb vermişti onun da bi hayrını görmemiştim.
Dalga mı geçiyorlar yoksa mevcut kotayı bitirtip, yenisini satın almak zorunda bırakmak için sahtekarlık mı yapıyorlar?



 
Genelde operatörler, hediye de olsa günlük/haftalık olarak satın almış olsanız da en başta kısa sürede bitecek olandan düşüyor kotayı. En azından Türk Telekom ve Vodafone'da öyle. Turkcell'in de öyle yapması lazım ama şark kurnazlığına geçmişse bilemiyorum.


  • m e b  (23.08.19 20:32:34) 
bende de aynisi turktelekomda oldu, turkcellde olmadi. bugun pedere salla kazan yaptim 1 gb verdi su an pederin netinden çorlaniyorum. su an hediyeden yiyor.
arada operatorler nanik yapiyor. bence bi aramanizda fayda var.

  • turbo sadık  (23.08.19 21:10:38) 
Benzeri:
eksisozluk.com

Üst üste sanırım 3-4 kere yaşadım bu durumu. Zaten baştan belirlenebilecek bir sonuç üzerinden bir her daim çarkı çevirsekte bir anlamı yok.

En az 50 Vodafonlu bulup aynı anda uygulama üzerinden (Videoya da kaydederek) çarkı çevirip burada sonuçları paylaşmak isterdim doğrusu.
  • Erva  (23.08.19 22:27:39) 
nereden kontrol ediyorsunuz?

kontrol ettiğiniz uygulamalar genellikle "son x saat dahil değildir" şeklinde bir uyarı vererek gösterir kalan kotanızı.

yani kullanımlarınız hediyeden düşüyordur da, sizin baktığınız yer 1-2 saat geriden geldiği için orada gördüğünüz düşüşler 1-2 saat önceki kullanımlarınızın düşüşleridir.
  • kibritsuyu  (24.08.19 07:30:13) 
evet işte dediğim gibi, saniye saniye güncel değil.

dijital operatör uygulamasından baktım, pakeimden 200 küsur mb internetim kalmıştı. salla kazan yaptım, haftalık 1 gb hediye geldi. oh dedim fatura kesilene kadar idare eder. ertesi gün girdim baktım paket internetim 119 mb'a düşmüş, haftalık 1 gb da tanımlanmıl, ondan da bir miktar düşmüş.

şimdi siz sorunca tekrar girdim baktım, paket interneti 119 mb olarak duruyor hala. hediye internet biraz daha düşmüş.

yani ilk tanımlandığında 200 küsur gözüken paket interneti 119'a düşmüş. sonra da 6 gündür kıpırdamamış, hediyeden düşmüş.

demek ki bir miktar geriden geliyor. hediye gerçekten zamanında tanımlandı, düşmeye de başladı, ama ben baktığımda henüz geriden gelen kısım düşmemişti, ertesi gün görebildim onu.
  • kibritsuyu  (24.08.19 14:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.