[]

Çevrenizde milli piyango oyunlarından büyük ikramiye kazanmış kimseler

varmıdır? aşırı merak ediyorum buralardan zengin olmuş kimseler varmıdır yoksa tamamiyle bir balon ve ilizyonmudur?




 
Var. yilbasi ikramiyesini kazanmislardi. Guvenlik techizatlari satan bir aileydi satip turkiye’ye yerlestiler.
Lok: kibris/guzelyurt

  • themmis  (23.08.19 18:58:37) 
iddia disinda hicbir sans oyunu temiz degil bence artik, hani o milyonda bir sans vardiya, artik o da yok, yedirmezler..
belki son 20 yila kadar " ya evet madem bu kadar gelir getiriyo, % 5 ini de gercekten durust bir cekilisle dagitalim" diyorlardir ama bu aralar hic sanmiyorum, o yuzden goremiyorsundur..

  • alttaraf  (23.08.19 19:09:33) 
var:

1. karşı komşumuz milli piyango yılbaşı çekilişinde en büyüğün 3 altındaki ikramiye kazanmışlardı 90'ların ortalarında. sonra ellerinde bir şey kalmadı, yaptıkları yatırımlar boşa gitti.
2. teyze oğlu. o da orta sıralardan bir ikramiye kazandı gene yılbaşında, 80 sonlarında. ailesi çok zor durumdaydı, babasının kumar borcu falan vardı ödedi, bize (yılbaşında birlikteydik, kırmızı don muhabbeti yeni yeni vardı o zamanlar, halam herkese kırmızı don alıp giydirmişti, teyze oğlu sürpriz misafir olduğu için ona don yoktu, bana böyle de çıkar demişti ve hakkaten de ona öyle çıktı, bize amorti bile çıkmadı) ve ailesine hediye aldı, öyle bitti.
  • halanne  (23.08.19 20:32:49) 
10 numaradan büyük ikramiye, iki kez de sayısalda 5 tutturan bir tanıdık vardı. Ucuz bir daire almış normal hayatına devam ediyordu. Uzun zamandır görmedim, kesin yine bir şeyler kazanmıştır. Adam doğuştan şanslı.


  • catch the arrow  (23.08.19 20:48:39) 
at yarışından gram anlamam. ganyan'ın g'sini bilmem. bir gün merak ettim. dedim şu dünyadan altılı oynamadan göçmeyeyim. (yaşımda 16 falan amk ergenliğe gel)

fanatik ya da fotomaç olmalı. onların at yarışı ekleri olur. ilk sayfasındaki altılı tahminini direkt oynadım. bingo o hafta altılı gelmişti. ama oynayan sayısı binlerce kişi olduğu için 38 milyon mu ne almıştım. (38tl yani)

altılıyı tutturmuş adamım lan ben. en çok bana soracaksınız.

bunun dışında yine komşumuz altılıyı bilmişti ama çok güzel bir para almıştı. o sıra işini de kaybetmişti. bir lokanta açtı. 20 sene falan oldu o lokanta hala faaliyette.
  • dekolteli kefen  (23.08.19 21:16:50) 
abimin bir arkadaşı kazı kazandan 100,000 tl kazandı.
vay arkadaş neler var ya

  • bana her yer cehennem  (23.08.19 22:29:07) 
yaklaşık 10 yıl önce 4 milyon tl kazandı bir komşumuz. geçen yıl parayı bitirmiş geri döndü mahalleye.


  • ayin yazari  (23.08.19 22:34:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.