[]

İphone tuş kilidi home tuşuna basmadan açılmıyor?

Iphone, ios ile küfürsüz, telefonu kırma raddesine gelmeden bir gün geçmiyor anasını satayım. Eskiden sadece home tuşuna dokunarak, touch id ile açılıyordu. 12.4 sürümü yükledim, kafasına göre naaptıysa home tuşuna basmadan tel kilidi açamıyorum.
Biraz araştırdım
Open Settings.
Tap “General.”
Select “Accessibility.”
Tap “Home Button.”
Press the switch next to “Rest Finger to Open” to turn this functionality on. yazmışlar her yere, bunları yaptım. Düzelen bir şey yok, fiziksel olarak basmadan açılmıyor meret. Bilen varsa söylesin lütfen, büyük sevaba girecek, teşekkürler.

 
Şu telefonu doğru dürüst kullanmayı bilen bi ben miyim anlamadım. Hiç problem yaşamıyorum.

home tuşuna basmadan ekranın açılması için Uyandırmak için kaldır, İngilizcesiyle "Raise to Wake" özelliğini açmanız lazım.

www.imore.com

Siz farketmeden telefonu dik konuma getirip parmağınızı touch id üzerine koyuyorsunuz ve direkt açılıyor telefon. Normalde ekranın açılması için telefonu dik konuma getirmeniz lazım. Masanın üstünde dururken touch id ile dorğudan ekran açılmaz zaten.
  • himmet dayi  (23.08.19 14:36:03) 
geri zekalılar ya, koydukları ya özelliğe bakar mısın. Eskiden saniyesinde açılıyordu ne güzel, masadaymış, elimdeymiş diye farketmeden . Şimdi her seferinde telefonu elime alıp, oynatmam falan gerekiyor, haram zıkkım olsun. Saol bu arada himmet kardeş


  • speedy  (23.08.19 15:04:51) 
Himmet dayı teşekkürümü geri aldım. Wake to call özelliği tamamen tek haneli IQ'ya sahip bir primatın fikri muhtemelen. Wake to call'u aktip ettiğimden beri Telefonu elime her aldığımda touch id'ye dokunmasam bile ışığı falan yanmaya başlıyor, Ulan geri zekalı mühendis, ben telefonu elime aldığımda illa telefonu kullanacağım diye bir kural mı var. Elimde kitap tutarken durup dururken kitabın sayfaları açılması gibi bir şey bu. Geri zekalıların topluma kazandırmak için iphone işe alıp, istihdam ediyor anladığım kadarıyla


  • speedy  (23.08.19 21:06:48 ~ 21:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.