[]

Hayatın kıyak geçtiği insanlar kimler sizce?

Ama böyle kendi seçimi dışında olan şeyler yönünden soruyorum. Mesela ten rengi, göz rengi, zayıf/yapılı yapısını bozmayan bedene sahip olmak gibi şeyler. Sadece fiziki değil soyut yönden şeyler de olabilir.

"İsteyince ve ÇOK çalışınca ya da paran çoksa sen de yaparsın." gibi şeyler uygun cevap değil. Doğrudan hayat kendilerine gülmüş, o şey için çabalamadan sahibi olmuş kişiler soruyorum yani.


 
Kalkınmış ve gelişmiş ülkelerde doğmuş olanlar. başlı başına yeterli bir kıyak. gerisi zaten default geliyor çoğu zaman.


  • AlsterWasser  (22.08.19 20:23:06) 
en şanslılar aileden zengin olanlar bence. bir insanın çalışmaya mecbur olmadan kafasına göre istediğini yapabilmesi, istediği yere gitmesi, istediğini yiyip içip gezmesi büyük bir lüks bence. az ya da çok düzenin dışına çıkabiliyorlar.


  • tabirimekruh  (22.08.19 20:25:00) 
herkes esit sartlarda dogmuyor tabii ama buna kafa takmak da kaybetmeye mahkum.


  • hot potato  (22.08.19 20:28:53) 
Tabii ki de guzellik.
Hele o guzel bebek bi de zengin bi aileye dogmussa kapilar ileride ekstra ekstra aciliyo. Para olmasa bile guzellik ortalama bi hayati bi kac tik yukari cikariyo.

  • Flipsflops  (22.08.19 21:47:56) 
kesinlikle anne ve babası çok zengin olan insanlar. mesela ayşe boyner. ben de tasarım yapıyorum ama kadın piyasaya direkt tepeden girdi. neden? çünkü babası boyner. kadının mağazında babasının afrika'da çektiği fotoğraflar yer alıyor, onunla uyumlu bir koleksiyon çıkardı diye. bu hayatta her şey para. en şanslılar da bu paraya hiç zahmete girmeden ulaşanlar bence.


  • chillbabe  (22.08.19 22:16:51) 
zeki ve kolay öğrenen,anne ve babasıyla küçüklükten beri iyi ilişkiler kuran,yoksulluk yaşamamış ve sağlığı yerinde olan insan çok şanslıdır.


  • potsdamer  (22.08.19 22:23:51) 
Huzurlu bir ailede büyüyen kimseler


  • Olive  (22.08.19 22:49:08) 
Erken ölenler


  • Cengiz Atay  (22.08.19 23:43:11) 
gelişmiş ve kalkınmış ülkelerde doğmuş olanlar +1

default olarak iyi iletişim becerilerine sahip olanlar

sosyoekonomik ve sosyokültürel acidan iyi bir aileye sahip olanlar

birbirleriyle iyi iletişim kurabilen bireylere sahip bir aileye doğmuş olanlar

ve elbette postdamer+1
  • yuvarlanantencereninkapagi  (23.08.19 00:47:58) 
Zeki ve ayni zamanda kisilik olarak pisirik olmayan bi insansan kimse seni tutamaz. Elindekini, ne olursa olsun, kullanabiliyosan ve insanlari manipule edebiliyosan ceo bile olursun, colugunu cocugunu kurtarirsin. Geri zekali veya pisiriksan istersen ailenden milyarlar kalsin, bir sonraki jenerasyona para mara kalmaz surunursun.
Goz rengi, ten rengi zirt pirt bunlarla avantaj olmaz. Ulkemizde ve avrupada, amerikada da koylerde muhtesem guzel gozlu, ak pak, fit bi suru kiz ve erkek var ama bazisi elindekini kullanarak uste cikiyo, cogu hayatinda bi kere bile soyle afilli bir tatile bile gidemiyor.

  • beriberi  (23.08.19 14:21:10) 
bence hayatın kimseye kıyak geçtiği falan yok.


  • füt  (23.08.19 15:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.