[]

Tek başına tatil yapmak

Daha önce -en azından vardığım yerde tanıdığımın olmadığı- böyle bir tatile çıkmadım. Yaz bitiyor ve kafayı yicem. 5 günlüğüne Kaş’a gideyim diyorum ama sıkılırım diye öngördüğümden harekete geçemiyorum. Sizce de tek başına tatil sıkıcı değil mi ? Bir de tanımadığı insanlarla muhabbet sohbet edip arkadaşlık kurabilen birisi de değilim. Acaba her günümü planlayıp tıka basa dolduracak bir program yapsam güzel bir deneyim olabilir mi ? Tek başına çıktığınız bir tatil var mı keyif almış mıydınız ?




 
benim de kafamda tek başına tatile gitme fikri var. arkadaşların hepsi tatile çıkmış.
gitmeden önce gideceğin yerlerdeki festival ve etkinliklere bakmanı tavsiye ederim.

  • duyurunun bug'ı  (22.08.19 20:07:19) 
Baktım Caz Festival de var yakınlarda 3 gün. Yine aynı endişe var ama


  • halen  (22.08.19 20:10:34) 
geçenlerde tek başıma şehir dışına gittim, bütün şehri gezdim ve inanılmaz zevk aldım. eğer kendinize dolu bir program yaparsanız sıkılmazsınız, ayrıca bunalmışsanız ve kafa toplamaya ihtiyacınız varsa gayet de iyi olur.


  • tabirimekruh  (22.08.19 20:19:07) 
benim gitmişliğim var 1-2 hafta sonra yine gidiyorum. epey kafa dinlendirici oluyor. bir şehir gezisi olsa plan iyi olur tabii ama deniz kıyısı için ben gerek duymuyorum pek. zaten deniz kıyılarında pek öyle günü dolduracak bişeyler de olmuyor.


  • tepedeki psychedelic adam  (22.08.19 20:29:54) 
daha önce yapmammış olman bile yapman için sebep olabilir. Ben illa yalnız olmak istediğim tatillere gittim, yalnız olmakta ısrar ettim. Keyfin isterse yalnız devam etmeyebilirsin. Ama bi gidip denemek neden olmasın?


  • neynep  (22.08.19 20:33:14) 
  • pastörizesüt  (22.08.19 20:50:18) 
@pastörizesüt Hahaha en acısı da sırta krem sürmeye çalışmak hiç bu tarafını düşünmemiştim ;(


  • halen  (22.08.19 21:00:53) 
Şu anda tam böyle bir tatilden dönüş yolundayım. 2 hafta önce de yakın bir arkadaşımla tatildeydim fakat bu sefer dedim ki tek olayım. Çadır kampı yaparak birkaç yeri gezdim. Aşırı aşırı keyif aldım. İnsan kendini dinliyor, kafasını topluyor iyi oluyor bence. Tanımadığım insanlarla muhabbet sohbet edememe kısmı benim için de geçerliydi ancak gittiğim yerlerdeki insanların güler yüzlülüğü ve samimiyeti o kadar hoştu ki başta onlar benimle tanışıp muhabbet açınca sonrasında ben de açıldım. Çoğu arkadaşım tarafından suratsız diye tanımlanabilirim aslında ama tatilimin sonunda kendimdeki değişimi gördüm. İnsanları ve kendimi sevmeye başladım. Artık hayatım boyunca yalnız takılırım demiyorum ama illa gitmek istediğim bir yere kafama uygun bir arkadaş bulamazsam tek giderim hiç çekinmem. Tavsiye ediyorum kesinlikle.


  • aqueenofspades  (22.08.19 21:14:50) 
ben ilk kez geçen sene yalnız tatil yaptım. 1 dk durup da canım sıkılacak bir vaktim olmadı. deniz, çarşı derken acaip hızlı gidior zaman.


  • omonia  (22.08.19 21:29:27) 
Canin sikilmaz niye sikilsin.
Birlikte karar vermek durumunda oldugun biri olmayacak.
Ne istiyosan onu yaparsin.
Hic yapacak bir sey bulamazsan plaja inersin keyfine bakarsin.
Tekne turu falan yaparsin.
Ben yillardir tek cikmak istiyorum ama hep birileriyle gidiyorum sonunda.
Benim derdim de hastalansam vs etrafimda tanidik bi yuz olmayacak endisesi :(
Bunyem cok zayif cunku...
  • Flipsflops  (22.08.19 21:54:30) 
Ben de kolay sosyalleşen biri değilim. Kimisi vardır, kitabını, laptopunu alır alır kafede, Starbucksta saatler geçirir ben yalnızsam 5 dakikadan sonra içime fenalık basar. Yan masada millet muhabbetler kahkahalar sen orda telefona, kitaba kafanı gömek zorundasın falan. Otel odası yalnızlığı diye başlık var, şimdi baktım 110 sayfa olmuş. Bu kadar adam goygoy yapmış olamaz. Londra, Roma falan olur ordan oraya müzeden, sergisine, parkına yalnızken bile zaman su gibi akıp geçer. Ama bu tarz yerlerde biraz zor benim için, soruya cevap ben keyif almıyorum heves kırmak gibi olmasın yapı meselesi


  • speedy  (22.08.19 22:18:38) 
Kas'ta sikilirsin. Gitme.


  • stavro  (22.08.19 23:20:05) 
sikilacak ne var yahu? denize girecek, gunesleneceksin, yemek yiyeceksin, alisveris yapacaksin, kitap okuyacaksin vs. vs. Konsept gayet acik.


  • hot potato  (22.08.19 23:37:04) 
Tek başına tatile çıkmanın tek negatif tarafı sırtına güneş kremi sürecek birini bulmakta zorlanmak :) biraz iletişimi güçlü bir insansan onu da problemsiz çözüp yeni arkadaşlıklar edinerek tek gittiğin tatilde yalnız kalmazsın. Kaş'a gideceksen de dalış yapmayı dene seversen eğitimini alırsın. hideaway'de bir sangria iç yok şarap vs uğraştırma dersen orada tek kişilik kova al kafa olup kalkarsın :)


  • yekkyea  (23.08.19 02:21:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.