[]

Köylerde Yaşayan İlginç Tipler

Bizim köyde “Tükürükçü Memet” diye biri vardı. Bir yere gittiğinde ortaya konulan yemeği çok sevdiyse yemeğe tükürürdü sadece kendisi yemek için. Bu ve buna benzer tipler varsa arkadaşlar yazmakta olduğum bir hikaye için lazım. lakabıyla birlikte bilgilerinizi bekliyorum duyduğunuz, bildiğiniz varsa. Teşekkürler.




 
  • Ufuk  (22.08.19 15:43:21) 
kör ali isminde bir amca vardı.

gözleri iyi görmezdi. dersu uzala filmindeki bilgeyi andırırdı. hiç okula gitmemiş, evliliği sadece bir gün sürmüş birisi.. ilginç bir tipti. bütün köylü cumaya gider bu gitmezdi. yadırganırdı. tahminimce ateistti. fazla konuşmaz, kalabalığa girmezdi.

çocukken babamla sohbeti sırasında çocuk yetiştirme ve insan psikolojisine dair anlattıklarını anımsıyorum. gel zaman git zaman aradan yirmi yıl geçti. o psikoloji öğütlerinin aynısını üniversitede pdr derslerinde hocadan dinledik. çok şaşırmıştım. köyünden dışarı çıkmamış birisi olarak bu fikirleri nasıl edindi bilinmez. yıllar önce haber aldık hayatını kaybetmiş. kimi kimsesi olmadığı için herhangi bir yere gömülmüş galiba.
  • heidi'nin dedesi  (22.08.19 16:07:30) 
Bizim koyde Leyla adında 17-18 yaşlarında akli dengesi yerinde olmayan bir kız vardı. Kendisi İbrahim Tatlıses ile evleneceğini inanır onun da kendisine deli gibi aşık olduğundan emindi. Köye çerçi geldiğinde biz yiyecek bir şeyler ya da oyuncak vs alirken Leyla, ibo' nun seveceği elbiseleri alır onları bize ahirda gosterip keser kisaltir mini ve dekolteli hala getirirdi. Ibo' nun aksamlari ona gizli gizli ziyarete geldiğini söylerdi.


  • Amaranta ursula  (22.08.19 16:41:47) 
mercedes kadir var belki isinize yazar. nete yazin cikar.


  • turbo sadık  (22.08.19 19:59:25) 
Gevur hacı ali.

Çok ters, inat ve din-iman işlerine uzak olduğundan gevur lakabı takmışlar. Sonra gevur ali haca gidince adı gevur hacı ali ye dönüştü.
  • yemrem  (22.08.19 20:16:57) 
ünye de deli murat vardı. yakın zaman önce vefat etti. sevdiği kızı vermemişle başlayan bir hikayesi var.


  • for day to break  (22.08.19 21:02:58) 
iki tip hatirliyorum.

birincisi, karisi ile ilginc iliskisi olan adam. karisi ile kavga ettikleri zaman bagirislari tum mahalleyi sarardi. her kavgada adam karisina, karisi adama ben diyeyim hayvan siz deyin okuz gibi vuruyordu.
ve bu ikisi boyle anlasiyordu. birkac cocuklari vardi. kadin kocasindan, kocasi karisindan memnundu. tum koy ahalisi buna alisikti. kavgalari olunca kimse ayirmaya da gitmezdi, cunku bu kavga onlarin iliskilerinin bir parcasi olduklarini ogrenmislerdi.
kocasi oldu, kadina cocuklari bakmadi. su an sosyal hizmetler veya huzurevinde sanirim. tam bilmiyorum.

ikincisi de koyun coook yakisikli delisi fehmi. 20'lerinde falandi. deli olmasa model falan olma potansiyeli yuksekti. ama deli idi. bakimsiz, sacma sapan elbiseler giyerdi. zararsizdi.
tabii ben o zamanlar cocuktum.
koyun genc kizlari fehmi'ye nude karsiligi yemek, meyve.. vs. falan veriyorlardi. buna birkac kez sahit oldum. bunu kitabinizda yayinlayamazsiniz ama anlatmis oldum, olsun:)
simdi dusunuyorum da, daha telefon bilgisayar internet yayginlasmamisken onlyfans sistemi varmis insanlarda.
sonrasinda fehmi bilmedigim bir sebeple ve koyde donen dedikoduya gore, koyun azasinin sikayeti uzerine devlet almis ve fehmi'yi tedavi etmek istemis, hasteneye goturmus, igne vurmus ama fehmi iyilesmemisti. fehmi ölmustu. cocuklugumda cok eglenmistik onunla. ismim isik ve cilet derdi rahmetli hep. isiklar icinde uyusun.
  • Leonardo~Da~Vinci  (22.08.19 21:22:14) 
Teşekkür ederim arkadaşlar, güzel tipler çıktı. Kullanabileceğim şeyler var, Fehmi’ye üzüldüm ama.


  • empusa  (22.08.19 22:04:54) 
İhsan dayı vardı, kapısının önünde oturur, eskaza oradan geçen çocukları yakalayıp yanaklarını sıkardı. Yolumuzu değiştirirdik denk gelmemek için ama aslında çok minnoş bir adamdı. Herkes severdi. Koca ihsan derlerdi, tabii ki kocaman bir göbeği vardı :)
Balıkçıydı, birkaç yıl önce lodosta kayıktan düştü, cesedi maalesef 3 4 gün sonra bulundu.

Çok ilginç bir örnek değil yanak sıkması ama hikayede yan karakter olabilir gibi geldi
  • somethinginthewayshemoves  (23.08.19 00:47:22) 
@leonardo nude karşılığı derken, koydeki kadinlar adamin penisinin fotografini mi aliyordu; yoksa karsilarinda tamamen soyuyorlar miydi??

bizim koyde birisine radyo diyorlarmis, galiba köyde radyoya tek o sahip oldugu için.
  • cay sigara  (23.08.19 11:36:58) 
@cay sigara
@somethinginthewayshemoves
Teşekkürler efendim
  • empusa  (25.08.19 11:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.