[]

kulaklık amfisi

arkadaşlar arasında muhabbeti geçmişti ama hiç bilgim yok. deneyimlerinizi merak ediyorum.
dell n5110 dizüstü ve technics rp-dh 1200 kulaklık kullanıyorum.
kulaklık amfisi ne kadar gerekli?
gerçekten fark yaratıyor mu ? "olm sen şuana kadar boşuna o kulaklığı kullanmışsın, amfisiz olmaz" mı dersiniz?
hangi ürünleri tavsiye edersiniz?
bütçe ne olmalı?
0 bilgi, bildiğiniz ne varsa döşeyin abiler ablalar :D

 
Bu kulaklık için ve senin için böyle bir şeye gerek yok. Laptopun ses açma kısma olayı da bir amfi sayesinde zaten. Yani bir kulaklık amfin var laptopunda.

Kendi başına bir kulaklık amfisi ancak çok daha özel sistemler kurarsan gerçekten gereklidir.
  • marsargo  (22.08.19 15:06:17) 
Biraz inceledim, kulaklığın kaliteli ve performanslı bir ürünmüş. Elbette anfi ile çok daha mükemmel ses alırsın o kulaklıkla.

Özetle, şu an kulaklığını tam randmanlı kullanmıyorsun.
  • John Bloor  (22.08.19 15:32:50) 
kulaklik kac ohm? ayrica dijital girisi olmayan bir kulaklik amplisi cok da faydali olmaz. gurultu bakimindan geri goturur seni.


  • alperz  (22.08.19 16:21:31) 
iyi bir kulaklık ve iyi bir amfiyle bir kez müzik dinledikten sonra asla bir amfisiz müzik dinleyemeceksin. bu konuda tecrübelerim için pm.


  • duyurunun bug'ı  (22.08.19 20:10:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.