[]

uyku apnesi nedir ?

biraz hastaydım, aile hekimine gittim. biraz baktı sorular sordu. siz de uyku apnesi var dedi.

hastaneye gidip muayene olmam gerekiyor.

baktım devlet hastanesinde randevu falan gözükmüyor.

bu nerede nasıl yapılır hangi yol izlenir ?

sağolun.

 
Uykuda solunumun belirli aralıklarla durmasıdır diye biliyorum. Bunun kaç saniye ve hangi aralıklarda olduğunu anca uyku laboratuvar'ında anlayabilirsiniz. 1-2 gün orada uyuyorsunuz ve orada tüm ölçümler yapılıyor.


  • awareim  (22.08.19 13:36:00) 
Babiskomda var. Uyku analizi için hastaneye gitti yattı. Solunum cihazına benzeyen garip bı alet verdiler. Uyurken onu kullaniyor. Kullanması biraz zahmetli ama adamin uyku kalitesi artti. İhmal etmeyin


  • allah yazdiysa bozsun  (22.08.19 13:38:53) 
özel kuruma gitmek istemiyorum.

devlet hastanesinde bakıyorlar mı ?

@allah yazdiysa bozsun, hangi hastaneye gitti biliyor musunuz ?
  • Çuvaldızı  (22.08.19 13:47:39) 
(bkz: polisomnografi) yapılması gerekiyor. uyku apnesi teşhisi konması bir yana, ameliyat mı olunacak, farklı bir tedavi yöntemi mi uygulanacak ona karar verilmesi için önemli.

bende küçük dil ufaltıldı ve burundan et alındı. ameliyat sonrası on gün kadar yeme içme sorunları var ama sonrasında yaşanan uyku kalitesi artışı ve dayak yemiş gibi uyanmama duygusu paha biçilemez.
  • grampus  (22.08.19 14:46:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.